Online TV
НовиниЧеркаський випускник став срібним призером з Міжнародної олімпіади з...

Черкаський випускник став срібним призером з Міжнародної олімпіади з хімії

Цьогорічний випускник Першої міської гімназії Черкас Олександр Запорожець отримав найкращий результат у складі української команди на 55-й Міжнародній олімпіаді з хімії, яка відбувалась у Японії, та отримав срібну медаль. Про це повідомляє пресслужба ЧОДА.

Зараз Олександр вже є студентом Київського Національного університету ім. Т.Г. Шевченка.

Міжнародна олімпіада з хімії (IChO) – це щорічний конкурс для учнів середніх шкіл. У цьому році олімпіада відбувалась за допомогою технологій віртуальної реальності, а участь у ній взяли 300 учнів з 80 країн.

За умовами проведення, країни-учасники надсилають на олімпіаду чотирьох учнів та двох вчителів. Школярі змагаються протягом 5 годин в теорії та в лабораторній практиці. Усі учасники оцінюються відповідно до їхніх індивідуальних балів.

Слід зазначити, що Олександр, вперше в історії навчального закладу, взяв участь у предметній олімпіаді міжнародного рівня.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це впливає не лише на настрій людей, а й на стан...

На Черкащині відпрацьовують забезпечення стабільності у період посиленої енергетичної загрози

Черкащина продовжує реалізовувати державні завдання у сфері енергетичної безпеки та стійкості. На рівні області відбулася координаційна нарада, яку провів...

Цікаве:

Прості поради черкащанам, що врятують ваші кімнатні рослини

Зима відчутно змінює умови в наших домівках, і це...

П’ять сортів картоплі, що “провалили” сезон-2025 у центральних областях: результати дегустації

Не всі сорти картоплі демонструють гарну врожайність, багато з...

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

Підключення до трансляції ВІККА...
Перевірка доступності потоку

Трансляція недоступна

Наразі пряма трансляція не ведеться. Спробуйте пізніше.

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x