НовиниКонфузЧеркаський адвокат викинув сміття і втік від інспектора

Черкаський адвокат викинув сміття і втік від інспектора

-

- Advertisment -

Вчора на вулиці Сагайдачного, що в Черкасах, стався інцидент за участі місцевого адвоката та інспекторів Управління муніципальної інспекції. Вони зафільмували, як до газону під’їхав автомобіль, водій якого викинув сміття на узбіччя.

«Підійшовши до водія, представившись та повідомивши про порушення, працівники на свою адресу почули погрози. А після законної вимоги надати документи для складання протоколу «цей» (водій – автор) просто сховався в машині», – розповів на своїй сторінці в мережі Фейсбук начальник Управління інспектування Станіслав Коломієць.

На повторну вимогу інспектора надати документи чоловік поїхав геть.

За словами Коломійця, порушника вирахували. Ним виявився колишній прокурор, а нині адвокат Віктор Журба. На нього був складений адміністративний протокол, який буде переданий до адміністративної комісії. Порушнику загрожує штраф до 850 грн.

Муніципальна інспекція попереджає, що нині для вивезення негабаритних відходів, треба зробити попереднє замовлення в Черкаській службі чистоти.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на головній вулиці Черкас збили пішохода

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Віктор Журба
Віктор Журба
2 років тому

Шановний Пане Коломієць С. та Бондаренко В.!!!

 

Звертається до Вас «колишній прокурор», а нині адвокат Журба Віктор Васильович. Після брехливих публікацій про мене в засобах масової інформації, як законослухняний громадянин, маю право зазначити наступне.

Перед тим, як піаритись та здобувати дешевий авторитет від таких структур, як прокуратура та адвокатура, може краще було б роз’яснити жителям міста Черкаси, де потрібно складувати та куди вивозити побутове сміття.

Саме Ви, своїми недолугими рішеннями та діями перетворили місто Черкаси на великий смітник, а щоб зняти із себе негатив, «виявили» дуже непорядного та цинічного прокурора та адвоката. 

Виявляється викидати побутове сміття у тих місцях, де стоять сміттєві баки та контейнери є протиправним та адміністративно караним діянням.

Саме Ви нав’язали жителям міста Черкаси послуги «Нової якості», саме Ви змусили жителів, навіть малолітніх, платити за їх роботу.

Тепер, не бажаючи нести відповідальність, перекладаєте її на жителів, складаючи протоколи про адміністративні правопорушення.

Якщо не можете приймати свідомі та відповідальні рішення, довіртесь фахівцям.

Пане Коломієць С., розумію Бондаренка В., якому за своєю діяльністю немає часу та потреби цікавитись Конституцією України та Законами України, але ж Ви позиціонуєте себе, як адвокат. Може хоча б інколи візьміть у руки Конституцію України та полистайте її.

Захист честі, гідності та ділової репутації – гарантоване право кожному громадину України.

Р.S.:

 – Я не викидав місце на стихійному сміттєзвалищі, а робив це там, де стояли контейнери «Нової якості», за послуги якої, як і інші жителі міста Черкаси я сплачую.

– Я не втікав від інспекторів, які навіть не пред’явили документи, а помахали перед лицем своїми гаманцями.

– Я не зобов’язаний першому ліпшому надавати документи.

– Я добросовісно чекав хвилин 10-15 приїзду поліції, яку начеб-то викликали інспектори, але вони мене ввели в оману, так як ніхто поліцію не викликав. Запропонували мені викликати її самому, після чого, я залишив їх.

Не в моїх життєвих принципах втікати.

Панове журналісти! Чим Ви керуєтесь, викладаючи інформацію в ЗМІ. Журналістською етикою, чи дешевим піаром. Можливо потрібно було б вислухати альтернативну точку зору.

Але це мабуть не принцити роботи наших журналістів.

 

«Без поваги»                                                                              В. Журба

 

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Порушення лову риби на Черкащині: збитки державі перевищують 5 мільйонів гривень

Порушення лову риби були виявлені з початку нерестового сезону цього року. Збитки державі становлять близько 5 мільйонів гривень. Про...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x