додому Новини Черкащина Черкаський виконком вніс зміни до рішення про призначення управителя багатоквартирних будинків

Черкаський виконком вніс зміни до рішення про призначення управителя багатоквартирних будинків

0

У Черкасах внесли зміни до рішення виконкому про призначення управителя багатоквартирних будинків. Йдеться про виключення зі списку двох будинків та визначення відповідальної за зберігання договорів особи, пише 18000.

"За двома лотами ми отримали рішення загальних зборів співвласників квартир двох будинків, які у квітні, ще до проведення конкурсу, визначили управителя, – пояснює заступниця міського голови Людмила Бордунос. – Нам про це не було відомо. У зв’язку з цим ми маємо ці будинки виключити зі списку. Йдеться про Нижню Горову, 27 та Гоголя, 325. Окрім того, цими змінами потрібно визначити уповноважену особу, в якої зберігатимуться підписані договори".

За словами члена виконавчого комітету Сергія Амброса, не можна було допускати, щоб один учасник мав змогу брати участь у конкурсі за всіма лотами. Зрештою, технічні зміни до рішення підтримали.

Нагадаємо, на минулому засіданні черкаський міськвиконком затвердив результати конкурсу на визначення управителя багатоквартирних будинків. Згідно з проектом рішення, ним стало підприємство Андрія Бортника "Сантехбудконструкція".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version