додому Новини Черкащина Черкаський виконком проголосував за перерозподіл міського бюджету на 2018 рік

Черкаський виконком проголосував за перерозподіл міського бюджету на 2018 рік

0

На засіданні виконавчого комітету 15 травня були прийняті проекти рішень по змінах у міському бюджеті. Остаточне слово з цього питання буде сказано на сесії міської ради у найближчий четвер, 17 травня, повідомляє кореспондент vikka.ua.

Додаткові кошти будуть виділені на оновлення протипожежних систем у дитячих садочках міста, закупівлю сучасного медичного обладнання та вакцин для лікарень та поліклінік. Окремим пунктом були винесені витрати на закупівлю сміттєвих баків та сміттєвозів для КП "Черкаська служба чистоти". Більше 5 млн. гривень також додатково було виділено на ремонт вулиці Надпільної.

Деякі пропозиції викликали суперечку між членами виконкому та директором Департаменту фінансової політки Наталією Джуган. Так, без підтримки залишилась пропозиція на виділення коштів на закупівлю інвентаря для спортивної школи, яка нині будується в приміщенні колишнього кінотеатру "Мир". За словами головної фінансистки міста, на задоволення деяких пропозицій від департаментів в міському бюджеті поки що немає грошей.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський виконком проголосував за перерозподіл коштів з бюджету на медичну сферу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version