НовиниЧеркащинаЧеркаський виконком дозволив роботу громадського транспорту

Черкаський виконком дозволив роботу громадського транспорту

-

- Advertisment -

У Черкасах виконком дозволив користуватися громадським транспортом громадянам, яким під час карантину необхідно їздити на роботу.

Рішення про організацію перевезення окремих категорій працівників у м. Черкаси на період дії карантину та обмеження роботи громадського транспорту на міських маршрутах загального користування 30 квітня ухвалив черкаський міськвиконком, інформує пресслужба міськради.

Цим рішенням фактично дозволяється користуватися громадським транспортом усім громадянам, яким під час карантину необхідно їздити на роботу.

"Після того, як ми дозволили їздити певним категоріям населення, не зовсім сумлінні перевізники все одно возили всіх охочих. Тепер ми відкориговуємо своє попереднє рішення у відповідності із постановою Кабміну №211. Наголошую: люди з груп ризику, непрацюючі громадяни, пенсіонери, школярі тощо мають утриматися від користування громадським транспортом на час карантину", – зазначив заступник міського голови Ігор Волошин.

Згідно з ухваленим рішенням, на період дії карантинних заходів з дотриманням відповідних санітарних та протиепідемічних заходів у міському електричному та автомобільному транспорті, що виконує регулярні пасажирські перевезення на міських маршрутах, дозволяється здійснювати перевезення працівників підприємств, закладів та установ, незалежно від форм власності, які забезпечують охорону здоров’я, продовольче забезпечення, урядування та надання найважливіших державних послуг, енергозабезпечення, водозабезпечення, зв’язок та комунікації, фінансові та банківські послуги, функціонування інфраструктури транспортного забезпечення, сфери оборони, правопорядку та цивільного захисту, об’єктів критичної інфраструктури, які мають безперервний промисловий цикл, у межах кількості місць для сидіння.

Перевезення у тролейбусах і маршрутках має здійснюватися за тарифами, встановленими для надання послуг з перевезення пасажирів міським електричним та автомобільним транспортом та за наявності у пасажира засобів індивідуального захисту (рукавиць, маски або респіратора), також і виготовлених самостійно.

Посадка та висадка пасажирів здійснюється виключно на зупинках громадського транспорту.

Із собою пасажирам слід мати посвідчення, що підтверджує їхнє місце роботи.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині фельдшер серед поля прийняв пологи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах просять відремонтувати провулок, де колись був посад перед замком

У Черкасах просять засипати ями в одному із найстаріших провулків міста. Відповідну петицію зареєстрували на сайті Черкаської міської ради. «Прохання...

“Черкаські Мавпи-Дніпро” стали першим півфіналістом Суперліги з баскетболу

Черкаські Мавпи виграли у Запоріжжя чвертьфінальну серію плей-оф 2:0 і першими вийшли до півфіналу. Про це інформує сайт Черкаських...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x