додому Новини Черкаси Черкаський велопатруль виписує штрафи біля парку

Черкаський велопатруль виписує штрафи біля парку

5

Черкаський велопатруль моніторить дорожню ситуацію із порушенням ПДР по вулиці Гагаріна неподалік Долини Троянд. Чимало водіїв, приїхавши відпочивати, паркують сої автомобілі на газоні. Про це повідомляє патрульна поліція в Черкаській області.

Черкаські велопатрулі проводять послідовну роботу з просвіти водіїв щодо правил паркування на газонах. Щоб впевнитися в тому, що відведені ділянки є газоном, керівництво управління патрульної поліції в Черкаській області надіслало звернення про надання інформації, чи вважається газоном територія між проїзною частиною та тротуаром по вулиці Гагаріна.

Отримавши позитивну відповідь від Черкаської міської ради, інспектори взяли на контроль ділянки між проїзною частиною та тротуаром по вулиці Гагаріна, від долини троянд, вздовж набережної смуги, яка простягається до парку Сосновий бір. Поліцейські виносять правопорушникам постанови за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил зупинки та стоянки) КУпАП, які тягнуть за собою накладання штрафу у розмірі 340 гривень.

 

5 КОМЕНТАРІ

  1. Що таке 340грн.?!?! Це для бидла нічого, копійки!! Не менше розміру мінімальної пенсії або зарплати!!!

  2. 100 БА%СОВ ДЛЯ ПОЧАТКУ А ПАТРУЛЬ ПРЯЧЕТСЯ ПОДДЕРЕВЬЯМИ НА ПЛЯЖАХ ВОЗЛЕ КАФК “ДОМИНО ” И ИГРАЮТ НА СМАРТФОНАХ И ЭТО ПО ВСЕМУ ГОРОДУ А ЧТОДЕЛАЕТСЯ ВОЗЛЕ ГЛАВПОЧТЫ ?

  3. Якщо цей газон не схожий на газон, може зробити там парковку? Там дорога вузька, машин багато, всі паркуються прямо на проїжджій частині. Хочете більше штрафувати – штрафуйте тих, хто за кермом з телефоном.

    • Страхолюдські газони, що ніяк не схожі на газони – це біда Черкас. Але їх тупо продовжують влаштовувати по тій же ж спекотній Митниці. Архітектори Черкас ніколи не замислювалися, чому в Італії газонів нема, а в Великобританії є? Враховування кліматичних особливостей – це мудрість й економічна доцільність. А урізання місця проїзжої частини і тротуарів заради лисих і випалених “газонів” – ознака дебілізму.

  4. Для всіх правоохоронців в Черкасах купа роботи, на кожному кроці маємо безліч порушень, які хронічно ніхто не припиняє. В суспільстві панує настрій безкарності і вседозволеності. Щоб був порядок в місті, поліціянтів має бути багато і камер спостереження теж багато, бо “на рівні совісті” закони не працюють.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version