НовиниЧеркащинаЧеркаський університет потрапив у ТОП-50 вишів за оцінками роботодавців

Черкаський університет потрапив у ТОП-50 вишів за оцінками роботодавців

-

- Advertisment -

Журнал "Фокус" дослідив шанси випускників вишів України отримати роботу у престижних компаніях. Журналісти склали рейтинг на основі опитування роботодавців з різних сфер діяльності (фінанси, IT, юриспруденція, енергетика), працевлаштування в яких є відмінним початком кар'єри для вчорашнього студента.

Учасникам опитування запропонували оцінити першу сотню вишів зі щорічного консолідованого рейтингу, складеного інформаційним освітнім ресурсом osvita.ua. Оцінки виставлялися за 12-бальною шкалою. Якщо в департаменті персоналу компанії нічого не могли сказати про певний навчальниу заклад, йому присвоювалися нульова оцінка.

Сума балів, присвоєних усім учасниками рейтингу, і стала критерієм відбору 50 найкращих вишів, а також визначила місце навчального закладу.

Очікувано лідерами рейтингу стали Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Київський політехнічний інститут та Києво-Могилянська академія. Кожен із цих закладів отримав від роботодавців понад 300 балів.

До рейтингу потрапив і навчальний заклад Черкащини. Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького посів сорокову сходинку. Наш університет отримав 56 балів.

Варто зазначити, що рейтинг не є повноцінним дослідженням якості освіти в навчальних закладах України. Він відображає думку низки роботодавців про той чи той ВНЗ.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському виші знову обиратимуть ректора.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x