НовиниРозвагиЧеркаський SUP Фест у 2021-му відбудеться у червні

Черкаський SUP Фест у 2021-му відбудеться у червні

-

- Advertisment -

Фестиваль, що об’єднує профі та аматорів веслування стоячи на SUP-борді і дарує безліч розваг та якісний пляжний відпочинок, цьогоріч відбудеться 12 червня.

Традиційною локацією фесту стане місцевий пляж «Живчик» у Черкасах і традиційно – вхід для всіх охочих вільний. Про це повідомляють організатори заходу, активісти команди Dnipro SUP Team.

«Черкаський SUP Фест цього року святкує маленький ювілей: нам 3 роки. Ні, ми не влаштовуватимемо гучних іменин із цього приводу і не роздуватимемо масштаби. Нам важливо створити для кожного класне місце для старту в літо, для пірнання у SUP-культуру і, зрештою, відмінного від усіх шаблонів культурно-спортивного відпочинку на пляжі. Хочемо ще раз показати всім, і гостям міста, і його жителям, що SUP Фест – це фестиваль для кожного, хто любить гнатися наввипередки з вітром на SUP-борді, кому важливо разом із нами створювати власні незабутні емоції і розвиватися», – говорить співзасновник команди Dnipro SUP Team та організатор Черкаського SUP Фесту Любомир Коломієць.

Основна мета фестивалю – об’єднати прихильників здорового способу життя та активного відпочинку, долучити до SUP-культури й відкрити туристичні можливості Черкащини. За словами організаторів, цьогорічна програма заходу матиме і спортивну, і культурну складові. Черкаський SUP Фест у 2021 продовжить збирати професійних SUP-атлетів на запеклі перегони на просторах Дніпра, а також дозволить кожному охочому спробувати себе у ролі веслувальника на майстер-класах і змаганнях для аматорів. До слова, до участі запрошуються як команди, так і охочі позмагатися сам-на-сам.

Також обіцяють подбати і про дітей – для них організують окреме дитяче містечко з іграми. Водночас для всіх відвідувачів діятимуть спортивна та релакс зони, готують музичну програму і, звісно, багато сюрпризів та емоцій. Таким чином, наголошують у команді Dnipro SUP Team, хочуть акумулювати заряд енергії для того, щоб запалити для кожного літо 2021 і підтримати статус Черкащини як місця сили.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах відкрили виставку «Майдан у творчості митців».

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x