НовиниЧеркащинаЧеркаський SUP Фест 2020 подивує спортивно-розважальним форматом

Черкаський SUP Фест 2020 подивує спортивно-розважальним форматом

-

- Advertisment -

Професійні SUP-атлети з усієї України, перші в Черкасах дитячі SUP-перегони, спортивна та релакс локації, пляжні розваги, а ще експериментальна "Експедиція" для дітлахів і насичена музична програма. Так уже 18 липня усіх охочих до спорту й пляжних розваг скликає Черкаський SUP Фест, що відбудеться на відкритій локації пляжу "Живчик".

Як зазначають організатори – Черкаська обласна федерація SUP-веслування та серфінгу, команда Dnipro SUP Team та Mriya-Fest – фестиваль дотримається усіх необхідних карантинних норм. Регулюватиметься кількість відвідувачів, вимірювання температури на вході, зручне зонування локацій фестивалю, а також облаштовані "острівці" безпеки з антисептиками. До всього – всі розваги у програмі заходу дібрані таким чином, щоб можна було зберігати соціальне дистанціювання.

Програма Черкаського SUP Фест подивує, насамперед, спортсменів та аматорів із SUP-веслування. Для них передбачено категорії профі Men Elite та Women Elite (реєстрація тут), проміжні категорії Men Inflatable та Women Inflatable (реєстрація тут), а також категорія Fun для аматорів (реєстрація тут).

Окремо любителі змагатимуться на дошці "дракон" у категорії Dragon (реєстрація тут), на яку вже зібралося шість охочих команд. Унікальними для України будуть і дитячі SUP-перегони, що відбудуться на фесті.

"Завдяки злагодженій роботі команди фестивалю та підтримці небайдужих спонсорів нам удалося зібрати потужний призовий фонд для категорії профі-спортсменів. Він складає 50 тисяч гривень у грошовому та подарунковому еквівалентах. Тобто за перше місце переможці отримають 7 тисяч гривень, друге – 5 тисяч, третє – 3 тисячі. Це рівень міжнародних змагань Європи, і ми його змогли досягти у Черкасах. Проте і для всіх охочих спробувати SUP-веслування відбудуться майстер-класи від провідних спортсменів", – зазначає голова Черкаської обласної федерації SUP-веслування та серфінгу, співзасновник команди Dnipro SUP Team Любомир Коломієць.

Водночас для гостей фестивалю організатори передбачили SPORT-ZONE, у межах якої організують пляжне фрізбі, слеклайн, баланс-борди, майстер-класи з бойових мистецтв і TRX.

Діятиме також RELAX-ZONE, що містить йогу на воді і на суші від провідних майстрів Черкас, любителі поніжитися на сонечку зможуть зробити це у гамаковому містечку, там же можна буде пограти у гігантські дерев’яні ігри, а ще зробити собі аквагрим, мехенді і відвідати майстер-клас із плетіння вінків.

Також на фестивалі організують Дитяче експериментально-розважальне містечко "Експедиція". Там відбудеться квест-гра на екологічну тематику, а також діятиме зона експериментів, майстер-класів, а також низка цікавих ігор та піщана анімація.

Окремим сюрпризом для відвідувачів буде MUSIC-ZONE. Найфестивальніший ведучий України М’яч Дредбол запалить усіх своїм драйвом та діджейськими сетами власного авторства, а сучасний гурт TVORCHI, учасники цьогорічного нацвідбору до "Євробачення", створять справжню фестивальну атмосферу. Сцена розміщуватиметься так, аби уникнути забороненої нині карантинними правилами фан-зони та не допускатиме масового скупчення людей – всі відвідувачі пляжу "Живчик" зможуть насолодитися музичною програмою, перебуваючи на безпечній один від одного відстані.

Проект Черкаського SUP Фест став лідером конкурсу з відбору проектів інститутів громадянського суспільства Черкаської ОДА, а Дитяче експериментально-розважальне містечко "Експедиція" на Черкаському SUP Фест – одним із переможців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський пляж увійшов до п’ятірки найкращих в Україні.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x