НовиниЧеркащинаЧеркаський суд розділив собаку навпіл між подружжям (ФОТО)

Черкаський суд розділив собаку навпіл між подружжям (ФОТО)

-

- Advertisment -

Соснівський районний суд у Черкасах розглянув цивільну справу за позовом Катерини Вергай до Руслана Вергая та зустрічний позов про поділ спільного майна подружжя і, таким чином, ухвалив рішення розділити собаку між чоловіком та жінкою. Про це повідомляє zabeba.li.

Суд розділив між подружжям квартиру та автомобіль Mazda Xedox 6. Проте особливо цікавим виглядає вердикт суду щодо йоркширського тер’єра.

Соснівський суд встановив, що "сука породи йоркширський тер’єр на кличку Abigal de Pule", є спільним сумісним майном подружжя.

У порядку поділу спільного майна подружжя суддя Пересунько визнав за кожним членом подружжя "право власності на ½ ідеальну частину суки породи йоркширський тер’єр на імя Abigal de Pule".

Черкаський юрист Людмила Бордунос зазначає, що неподільні речі присуджуються одному з подружжя, якщо інше не визначено домовленостями між ними

"Тварина – неподільна річ, отож суд повинен був лишити її в когось із подружжя і компенсувати іншому вартість тварини. Перед тим, звичайно, оцінити вартість, але залишити тваринку комусь одному. А так суд поділив неподільну річ. Прийде виконавча служба, і як вони будуть виконувати рішення?" – каже експерт.

Зазначимо, що в мережі OLX цуценя йоркширського тер’єра в середньому коштує від 3 до 6 тисяч гривень. Проте також є особини вартістю в 20-30 тисяч гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах судитимуть хуліганів, які "вижили" із будинку сім'ю.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x