НовиниЧеркаський слідчий-антимайданівець поїхав у АТО. Щоб уникнути люстрації? (ВІДЕО)

Черкаський слідчий-антимайданівець поїхав у АТО. Щоб уникнути люстрації? (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Сьогодні мало відбутись судове засідання у справі слідчого-антимайданівця Руслана Андріяша. Його перенесли на 16 грудня, адже, як повідомив адвокат, обвинувачений нині поїхав брати участь у АТО. Про це на своїй сторінці у Facebook написав свободівець Юрій Ботнар.

За його словами, старший групи слідчих  саджав до СІЗО майданівців, порушував усі процесуальні норми та витягував побитих учасників революції під суд навіть з лікарняних ліжок.

"Особа, яка ідейно протистояла Майдану, Революції гідності, поділяла погляди Антимайдану, які нині реалізують сепаратисти на Сході, не лише не понесе відповідальності, але й відправлена у зону проведення АТО зі зброєю в руках. Через злочинну, на мій погляд, бездіяльність прокурора, що представляє обвинувачення, прокуратура не клопотала про обрання запобіжного заходу щодо Андріяша. Окрім того, його, як посадову особу, яка обвинувачується у правопорушенні, пов'язаному із зловживанням владою та службовими обов'язками, навіть не звільнили чи хоча б відсторонили від виконання обов'язків і служби у міліції", – написав свободівець.

Розгляд справи перенесли на 16 грудня, до часу повернення Андріяша з АТО. Ботнар обіцяє скаржитись на прокурора, який вчинив бездіяльність, не клопотавши щодо Андріяша про усунення від виконання обов'язків та обрання запобіжного заходу.

"Організовуватиму акції протесту, вимагаючи люстрації негідників, які отаборилися у владних кабінетах. Боротьба триває, товариство! Саме час зважити для себе, на якому боці кожен з нас – боці контрреволюціонерів-негідників, чи боці Революції Справедливості", – пише він у соцмережі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x