НовиниЧеркащинаЧеркаський рок-гурт презентував кліп на нову пісню (ВІДЕО)

Черкаський рок-гурт презентував кліп на нову пісню (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Напередодні черкаський колектив "July 8" презентував відеороботу на пісню "Океани". На зйомки кліпу гурт отримав кошти в межах грантової програми від міського Департаменту освіти й гуманітарної політики. Про подробиці створення музичних "Океанів" кореспонденти vikka.ua розпитали у лідерки "July 8" Юлії Ярошенко. 

Пісня "Океани" – своєрідний заклик до дії. В першу чергу тим, хто боїться, сумнівається, вагається, творчим людям. Адже авторка композиції впевнена: кожна людина – обдарована. І для цього не обов’язково писати пісні чи малювати картини.

"Я й сама завжди в собі сумніваюсь: у своїй музиці і віршах, у рішеннях, – розповідає Юля. – Тому можна сміливо сказати, що пісня відображає мої думки, мої переконання і мої власні собі установки, які приведуть до успіху. Але завжди, коли пишу пісню, вкладаю в неї якомога більше змісту. Так, щоб не на один раз, а до неї хотілось повертатись знову".

Кошти на створення кліпу "July 8" отримали, ставши одними з переможців конкурсу грантів від міського департаменту. До слова, перемагають вже не вперше: минулоріч за грантової фінансової підтримки колектив записав пісню "Людина" на слова Василя Симоненка. Пізніше з цією піснею на столичній сцені виступав дитячий ансамбль "Зернятко", а юні зірочки з колективу "perlyna&freedom" завоювали з нею призові місця на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Режисером відео на пісню "Океани" стала Ірина Тітовська. Відома ведуча, до речі, зняла й попередній кліп для "July 8". Знімання відбувались 2,5 місяці, ще два тривала підготовка. Хоча в процесі втілення ідей не обійшлось і без складнощів. Через нестачу фінансів на повну реалізацію задуму на певному етапі довелось змінити сценарій. Тоді ж дехто з команди, яка працювала над кліпом… оприлюднив попередній, свій, практично чорновий варіант відео, видавши його за офіційний.

"Це було зовсім не те, що планували ми: я, як автор, Ірина Тітовська, як режисер, і основний оператор Сергій Супряга, – коментує неприємний інцидент Юлія Ярошенко. – Але ми таки довели цю справу до кінця, і змогли врешті презентувати кліп".

У відео знялись успішні й талановиті черкащани – саме ті, кому вдається реалізовувати свої ідеї, ставити мету й досягати вершин. Як уособлення основного посилу пісенної композиції. Серед відомих облич: Анна Петровська із проекту "Супер-8", музикант Ріна Бондаренко, музикант, режисер театру-студії "Protest" Сашко Демешко, студ-міс України-2015 Ганна Соколова, Влад Федоряка – переможець Чорноморських ігор-2018, співачка Ilaila (Аліна Красавіна), фотограф Олександр Якимович, актор та конферансьє Микола Король, ведучий Дмитро Подорошко, відеооператор Олександр Швець та сама режисерка кліпу – Ірина Тітовська. Усі взяли участь в проекті безкоштовно. Допомагали й балет "Impuls" та ансамбль "Ярославна".

"Взагалі у процесі створення відео взяла участь величезна кількість людей, які до кадру не потрапили, – згадує Юлія. –Хтось знімав, хтось шив костюми, возив на знімальні локації, допомагав знайти потрібних людей, знаходив реквізит, малював, друкував, рахував, хтось був адміністратором, хто помічником оператора, а хто просто підтримував…. ми всі ті самі крапельки, які створили цей "океан". 

В найближчому майбутньому гурт "July 8" планує зібрати весь музичний матеріал, що створений на сьогоднішній день, і презентувати слухачам у незвичній формі. Переконують: це буде не стандартний альбом, однак подробиць поки не розкривають.

"Адже це гріх по відношенню до творчості – створити пісні і не дати можливості їм бути почутими", – впевнена лідерка команди.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лідер культового черкаського реп-гурту випускає перший сольний альбом.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x