НовиниЧеркасиЧеркаський репер випустив саундтрек до книжки Артема Чеха

Черкаський репер випустив саундтрек до книжки Артема Чеха

-

- Advertisment -

Черкаський Репер Freel (Фріл) випустив нову пісню «Давній друг», яка стала саундтреком до книжки письменника Артема Чеха «Хто ти такий». Про це сайту vikka.ua повідомив сам артист.

Роман Артема Чеха «Хто ти такий» — це класичний роман виховання. Історія дружби тривалістю у 10 років між простим хлопчиком з провінції Тимофієм та ветераном війни в Афганістані Феліксом.

«Ми з Артемом дружимо уже 16 років, і я сотні разів бував у тій самій квартирі, де розгортаються події книжки. Ми зустрілися на студії, Стас Чорний почав награвати на синтезаторі мелодію, а я просто заплющив очі, уявив, як заходжу в цю квартиру, відчув її атмосферу, ніби перенісся у часі і вже за кілька годин трек був майже готовий. Магічний момент!», – розповідає Фріл.

Після прочитання книжки пісня «Давній друг» розкриється глибше, адже в тексті треку є багато прихованих відсилок до твору Чеха. На книжці «Хто ти такий», яку видало Meridian Czernowitz, надруковано QR-код з посиланням на пісню.

Автором інструменталу пісні став український саундпродюсер Стас Чорний, відомий по співпраці з Alyona Alyona, Jamala, Open Kids, LAUD, Океан Ельзи, Kalush та ін.

До слова, за мотивами роману «Хто ти такий» українська режисерка Ірина Цілик зняла свій дебютний повнометражний ігровий фільм «Я і Фелікс», де роль головного героя Фелікса грає український письменник і музикант Юрій Іздрик, а Тимофія у дитинстві — син Ірини й Артема — Андрій.

Прослухати трек «Давній друг» можна за посиланням.

Як повідомляла vikka.ua, роботи, створені черкаськими школярами, перемогли у всеукраїнських боях. 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Шкільні ліги на Черкащині: районний етап змагань перетнув екватор

На Черкащині розпочався третій тиждень районного етапу національного проекту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОВА. Змагання...

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x