додому Новини Черкащина Черкаський пес-рятувальник Дік погасив марку «Пес Патрон»

Черкаський пес-рятувальник Дік погасив марку «Пес Патрон»

0

У Черкасах погасили нову поштову марку «Пес Патрон». Це – перша благодійна марка «Укрпошти». Про це пише Олександр Марченко, керівник Черкаської дирекції АТ «Укрпошта».

«Сьогодні Разом з начальником управління ДСНС в Черкаській області Андрієм Даником та заступником начальника головного центру підготовки особового складу ДПСУ ім генерал-майора Момота полковника Олександром Кобзарем випустили нову поштову марку “Пес Патрон”, яка є першою благодійною маркою Укрпошта. Долучився до спецпогашення нової поштової марки колега Патрона – наш черкаський пес-рятувальник Дік» – пише Олександр Марченко.

У марковому аркуші представлено 8 поштових марок із зображенням робочих буднів та життя Патрона, виготовлених на самоклейному папері. Тираж випуску – 1 млн аркушів.

Вартість кожної поштової марки – 31 грн, з яких номінальна вартість – F (23 грн), а сума благодійного збору позначена на кожній марці знаком «+» і складає 8 грн. Відповідно, вартість аркуша – 248 грн, з , з яких 64 грн – благодійна складова.

Виручені гроші планують витратити на два напрямки: на одну з найпотужніших машин для розмінування і на допомогу притулкам тварин.

Окрім того, «Укрпошта» створила цілий набір мерчу: магніти, футболки та худі, а також рюкзак та значки.

У відділеннях та онлайн можна придбати не більше 5 маркових аркушів, 5 листівок, 5 художніх конвертів, а також тільки у відділеннях до 2 конвертів «Перший день» на одне замовлення.

Читайте також:

Черкаській школі мистецтв присвоїли ім’я Валентина Талаха

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version