НовиниЧеркаський патрульний у Києві на конгресі популяризував кросфіт

Черкаський патрульний у Києві на конгресі популяризував кросфіт

-

- Advertisment -

3 лютого в Києві, в Міністерстві молоді та спорту, відбулась зустріч делегації, де обговорили питання стратегії розвитку фізичної підготовки поліцейського та розвитку багатоборства в Україні. Серед представників також був старший інспектор з професійної підготовки сектору кадрового забезпечення Управління патрульної поліції Черкас, Олександр Рожило. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Черкас.

Він прозвітував за пророблену роботу протягом минулого року та розповів про ключові тези в стратегії розвитку фізичної та методико-функціональної підготовки кросфіту серед поліцейських.

"Як програма посиленої спортивної підготовки, кросфіт вже довів свою ефективність. За останні роки кількість поліцейських, що беруть її собі за основу для підготовки, невпинно зростає. Більшість фахівців вважає, що саме кросфіт з його різноманітними навантаженнями може допомогти у ефективній підготовці патрульних бо, окрім тактичних навичок, інспектори повинні бути у відмінній фізичній формі", – наголосив Олександр Рожило.

Зараз в Управлінні патрульної поліції Черкас цим видом спорту займається 20 офіцерів, які постійно вдосконалюються та прагнуть системних змін у підході до фізичної підготовки.

Як повідомляв сайт vikka.ua, патрульні затримали п'яних черкащан, які підняли на вуха увесь будинок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x