НовиниЧеркасиЧеркаський обласний кардіоцентр – у трійці найкращих в Україні

Черкаський обласний кардіоцентр – у трійці найкращих в Україні

-

- Advertisment -

Друге місце з хірургічного лікування ішемічної хвороби серця серед усіх кардіохірургічних клінік України посів Черкаський обласний кардіологічний центр. Такий рейтинг оприлюднила Асоціація серцево-судинних хірургів України.

Крім того, заклад посів 3-тє місце з хірургічного лікування інфекційного ендокардиту, піднявся з 11-го на 4-місце з хірургічного лікування патології грудної аорти, інформує головний позаштатний кардіохірург управління охорони здоров’я ОДА Олег Журба.

«На онлайн зустрічі Асоціація України підбила підсумки роботи всіх кардіохірургічних клінік та центрів країни, які надають високоспеціалізовану кардіологічну та кардіохірурічну допомогу жителям країни, – додав Олег Журба. – Не зважаючи на всі складнощі, наші лікарі успішно та з хорошими результатами борються із серцево-судинними захворюваннями. Як уже стає традицією, враховуючи минулорічний звіт Асоціації України, Черкащина займає високі позиції у рейтингу кардіохірургічних клінік України».

Також представник Черкаського обласного кардіоцентру став членом правління АССХ України. Це надзвичайно високе досягнення не тільки для колективу кардіоцентру, а й для всієї області, відзначив Олег Журба.

«Кардіохірургічна служба плідно працює задля забезпечення здоров’я Черкащини, – підсумував Олег Журба. – За попереднім рішенням Асоціації серцево-судинних хірургів «Всеукраїнський з’їзд серцево-судинних хірургів» планується провести у Черкасах вже восени цьогоріч. Ми і надалі будемо розвивати новітні технології, мініінвазивні методики та готуватися до трансплантації серця».

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська медпрацівниця, яка бореться з раком, потребує коштів на другу операцію.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я (ВІДЕО)

Стійкість молоді – сила нації. У Черкасах дітей та підлітків навчали дбати про своє ментальне здоров’я. Інформує ВІККА. Важливо підтримувати...

«HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом (ВІДЕО)

Нові виклики перед роботодавцями. «HR-вулик» зібрав у Черкасах власників бізнесу, директорів підприємств та фахівців з роботи з персоналом. Повідомляє...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x