додому Новини Черкаси Черкаський нардеп Стріхарський: сформуємо команду, яка поїде в Словенію (ВІДЕО)

Черкаський нардеп Стріхарський: сформуємо команду, яка поїде в Словенію (ВІДЕО)

0

Майже 400 юних боксерів з усієї України зібрали Черкаси. Саме тут вирішили провести всеукраїнський чемпіонат з боксу серед юнаків та дівчат. Інформує ВІККА.

Віталій і його 17 вихованців приїхали до Черкас із Донеччини. Для 13-річного Ростислава таке змагання відповідальне.

Тренер Віталій розповідає: готувалися до чемпіонату кожного дня і завзято.

ВІТАЛІЙ НЄШИН // ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР ЗБІРНОЇ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Утрішнє тренування, пробіжка і робота над школою боксу, вдень або в парках, або так само на снарядах і третє тренування бойова практика.

Віталій каже: для юних спортсменів змагання такого рівня є важливим поштовхом не лише для кар’єри, а й для для розвитку їхніх навичок.

Протягом тижня на ринзі хлопці змагатимуться у 16 вагових категоріях, дівчата – у 13. Дитячо-юнацький чемпіонат організували за сприяння народного депутата, віцепрезидента федерації боксу України Андрія Стріхарського та місцевої влади. Такий захід відбувається щороку.

АНДРІЙ СТРІХАРСЬКИЙ // ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ ФЕДЕРАЦІЇ БОКСУ УКРАЇНИ, НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ,

Він був внесений саме в календарний план Чемпіонатів України, Міністерства молоді та спорту, в якій я став ініціатором і по фіналу юноші та дівчата , вони поїдуть до Словенії, до Словенії на Чемпіонат Європи, де покажуть свою майстерність, свої навики і будуть майбутні чемпіони, я впевнений 

Серед боксерів з усієї країни у змаганнях візьмуть участь близько 30 спортсменів із Черкащини. Востаннє захід такого масштабу проводився в місті 7 років тому.

АНАСТАСІЯ ЧУБІНА // ЗАСТУПНИЦЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЧЕРКАС

У нас є достатньо сильна спортивна база саме підготовки боксерів і у нас достатньо сильна співпраця із обласною федерацією боксу саме от міської влади і у нас є інфраструктура для тренування, розвитку спортсменів і нам сьогодні за честь цю інфраструктуру показати, продемонструвати 

Зустрічати боксерів із всіх областей Черкаси були готові, каже Андрій Стріхарський.

АНДРІЙ СТРІХАРСЬКИЙ // ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ ФЕДЕРАЦІЇ БОКСУ УКРАЇНИ, НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ

Дуже багато приклав зусиль і аргументів чому саме тут, тому що це по локації дуже зручно, тому що у нас підготовлено бачите самі: і арена, і зал Ми готові були матеріально, морально, фізично і організаційно саме головне. Ми готові були зустріти саме сьогодні без перенесення календарних графіків

Поєдинки триватимуть до 18 червня. Тоді оберуть найкращих юних боксерів, які представлять Україну на європейському ринзі.

YouTube video player

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version