НовиниЧеркаський нардеп розповів, як заганяв фанатів на "Олімпійському"

Черкаський нардеп розповів, як заганяв фанатів на "Олімпійському"

-

- Advertisment -

Народний депутат України, обраний по 194 в. о. (з центром у місті Черкаси), Олег Петренко розповів ведучій "Світського життя" Катерині Осадчій про те, як змінилось його життя після отримання мандата.

Зокрема, він поскаржився на фінансову скруту та на брак часу.

"Я таким бідним не був ніколи в житті. Завжди вмів заробляти, але зараз при такій своїй повній "майданутості", мене якось так "поплавило"… Не кажу, що не міг би заробляти, я не роблю цього принципово. Принципово живу на нинішню депутатську зарплатню. Я не кажу "дайте більше", не жаліюся, а констатую факт. На руки видають 4700 гривень. Прожити – можна, люди й не на такі гроші виживають, але здійснювати при цьому бурхливу ефективну депутатську діяльність – це неможливо", – констатував нардеп.

"Ні на що не вистачає часу. Маю дачу в Холодному яру, це фантастичне місце. А я не маю часу туди їздити. Я активний фанат "Динамо" (Київ). Їздив по всій країні разом з командою підтримувати, об'їздив всю Європу", – розповів Олег Петренко.

Опісля він визнав, що був учасником "ультрас".

"Цього дуже не вистачає. Я ходжу на футбол, коли в Києві, але для справжнього футбольного фаната, для "ультрас" не мати можливість їздити зі своєю командою на виїзні матчі… цього дійсно в житті не вистачає", – зазначив черкаський нардеп.

Він також засудив дії фанатів на стадіоні "Олімпійський", коли фони вибігли на стадіон і почали ламати ворота.

"Це якась маячня, спрацював стадний інстинкт. Я був у фанатському секторі. В якийсь момент вибіг до доріжки, щоб позаганяти хлопців, на яких маю вплив. Трохи покричав. Я не можу всіх ганяти, але ті хлопці, які мене знають і поважають – мене послухалися", – повідомив Петренко.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x