додому Новини Черкащина Черкаський нардеп допоміг енергетикам стабілізувати зарплати

Черкаський нардеп допоміг енергетикам стабілізувати зарплати

0

Колектив ПАТ "Черкасиобленерго" висловлює щиру подяку народному депутату України Олегу Петренку. Від самого початку страйкових дій він активно долучився до вирішення питання виплати заборгованості з заробітної плати та стабілізації ситуації на підприємстві. Про це повідомляють на сайті "Черкасиобленерго".

Петренко брав участь у зустрічах та перемовинах у Кабінеті Міністрів України, НКРЕКП, обласній державній адміністрації. Нині під його особистим контролем залишається процес надходжень від ПАТ "Азот", з яких енергетикам виплачують зароблене. 

"Давайте бути чесними: основний внесок у те, що нормалізується ситуація на підприємстві, зробив сам колектив. Саме він продемонстрував найкращі людські якості: дружність, солідарність, наполегливість. Справді, неможливо було залишитися осторонь цієї проблеми, з огляду на те, до якого відчаю були доведені люди, як вони виборювали своє право на роботу і заробітну плату, – зазначає народний депутат Олег Петренко. – Чим конкретно я допоміг? У цій ситуації узагалі не було простого рішення з одного чи двох кроків. Успіх був результатом рішень Кабміну, НКРЕКП, багатьох судових засідань і діалогу з підприємствами-боржниками. Про деякі моменти всієї епопеї, можливо, колись із головою Черкаської облдержадміністрації Юрієм Ткаченком будемо згадувати, сміючись".

Зазначимо, залишок заборгованості з виплати заробітної плати з нарахуваннями за червень склав 17,7 млн грн. (на старті кампанії з виплати зарплати сума заборгованості сягала більше 120-ти мільйонів).

Як повідомляв сайт vikka.ua, стало відомо, представники яких професій отримують найбільші зарплати на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version