НовиниЧеркащинаЧеркаський "нацкорпусівець" вирішив розібратися із адвокатом через його підзахисного...

Черкаський "нацкорпусівець" вирішив розібратися із адвокатом через його підзахисного (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Під час випадкової зустрічі на автозаправці, головний "нацкорпусівець" Черкас Дмитро Кухарчук влаштував публічні "розбірки" із адвокатом Олександром Шадріним. Той є захисником Вадима Мельника, якого обвинувачують в організації вбивства канівського журналіста Василя Сергієнка. Відео інциденту правник поширив на своїй сторінці у соцмережі.

Як свідчить відео, агресивно налаштований Дмитро Кухарчук підійшов до Шадріна, коли той саме, разом зі своїм знайомим, купував каву. Образи та нецензурна лайка в бік правника не залишили осторонь навіть його супутника. Той почав захищати адвоката.

"Це не людина, це тварина. Він випускає та захищає вбивцю, який 100% є учасником замовного вбивства народного героя України", − заявив Кухарчук.

У свою чергу, знайомий Шадріна намагається переконати "нацкорпусівця" у тому, що робота адвоката напряму пов’язана із захистом його клієнтів, незалежно від того, в якому злочині їх звинувачують.

"День юриста − це не про нагороди. Це більше нагадати кожному про їх ролі в суспільстві. Про неприпустимість ототожнення адвоката і клієнта. Про право кожного на правову допомогу адвоката. Про те, що кожен має право на захист. Цього року не брав участі в конкурсах "адвокат року", але все одно отримав приз глядацьких симпатій", − додав у коментарі під відео Олександр Шадрін. І назвав інцидент спробою нападу з боку Кухарчука. 

Нагадаємо, що на останньому судовому слуханні у справі Сергієнка головного підозрюваного Вадима Мельника було випущено під домашній арешт. Його адвокати Олександр Шадрін і Валерій Добраниця заявили, що, на їхню думку, прокурори не довели існування ризиків, які вони озвучили. Захисники клопотали про те, щоб відпустити Мельника під заставу в розмірі 153 тисячі гривень.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська волонтерка стала радницею Генпрокурора України.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x