додому Новини Черкаси Черкаський мер розповів, як проходитиме капремонт Сумгаїтської (ВІДЕО)

Черкаський мер розповів, як проходитиме капремонт Сумгаїтської (ВІДЕО)

1

Капітальній ремонт вулиці Сумгаїтської розпочався з укладання першого шару асфальтобетонної суміші. Про це розповів у відеозверненні черкаський міський голова Анатолій Бондаренко, перебуваючи з візитом на місці робіт.

Як розповів Бонаренко, ремонтні роботи проводить компанія «Дорстрой», яка будувала вулицю Героїв Дніпра та Надпільну. Після першого етапу ремонту дороги, її робітники візьмуться за благоустрій навколо.

«Зараз укладається нижній шар асфальто-бетона, який буде покладений від вулиці Корольова до вулиці Одеської. Потім буде проведений благоустрій тротуарів, зелених зон і всього іншого і аж потім, доповідаю нашим телеглядачам буде укладений верхній шар ЩМА, якого немає ще ні на одному відрізку вулиці,» – пояснив мер.

За його словами, усього на Сумгаїтській укладуть три шари асфальту і відповідно до графіків, капремонт вулиці має завершитись до середини літа.

Сайт vikka.ua писав, Бондаренко захотів відкрити в Черкасах асфальтний завод.

1 коментар

  1. Наш мер – Анатолій Бондаренко зазначив,що його мета – забезпечити комфортне пересування містом. Вже другий термін правління містом Анатолій Бондаренко ремонтує дороги та тротуари, але стільки ж років хворі діти з “Синдромом Дауна” та мешканці району вранці та у вечері хотять по болоті.
    Від зупинки А.Лупиноса та до перевулка Піщаний .В цьому районі знаходиться дитячий садочок для хворих дітей.Там було знесено асфальтне покриття так до цього часу – 2021 року нічого не зроблено. Щоб обійти воду та болото батьки “тягнуть” своїх дітей до зупинки по дорозі де їде транспорт, знаючи про небезпеку. Коли бачиш цю картину не знаєш що краще плакати чи кричати хочеться. Може наш міський голова змилується над нами та всеж доробить тротуар.
    Дякуємо від усіх хворих дітей та мешканців мікрорайону!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version