НовиниЧеркаський ІТ-шник збиратиме кошти для сонячних дітей

Черкаський ІТ-шник збиратиме кошти для сонячних дітей

-

- Advertisment -

Черкаський ІТ-шник збиратиме кошти для сонячних дітей. Так, 16 жовтня о 9-00, Віктор Євпак візьме участь у марафоні, що стартує у Долині троянд – задля збору коштів на допомогу черкаським дітям із синдромом Дауна, батьки яких об’єдналися у організацію "Сонячні діти".

Уже передавши їм близько 24 тисяч гривень, Віктор Євпак прагне зібрати ще коштів – адже допомога цим дітям потрібна постійно, і щороку на Черкащині народжується щонайменше двоє нових "сонячних дітей".

"На футболці, у якій я долатиму напівмарафон, буде прикріплено кольорову шкарпетку – це міжнародний символ підтримки дітей із синдромом Дауна. Вони ніби назавжди залишаються дітьми, часто стаючи об’єктом кепкувань оточуючих – і одягання на себе у незвичний спосіб кольорової шкарпетки означає підтримку таких дітей, готовність не боятись бути смішними. Для участі у марафоні, яким хочу зайвий раз привернути увагу суспільства до проблем "сонячних дітей", я тренуюся уже третій місяць – і щотижня пробігаю все більшу відстань. Цей захід буде не першим моїм благодійним марафоном: наприкінці травня я зібрав 2,5 тисяч доларів на допомогу потерпілим від військових дій у Бурунді, подолавши велосипедом 470 кілометрів у горах Африки", – говорить Віктор Євпак.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащани можуть врятувати маму двох дітей.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x