НовиниЧеркаський "Фотоприлад" зарахували до програми держзамовлення на 2015 рік...

Черкаський "Фотоприлад" зарахували до програми держзамовлення на 2015 рік – Порошенко

-

- Advertisment -

Продукція Черкаського науково-виробничого комплексу "Фотоприлад" зарахували до програми державного замовлення на 2015 рік. Про це Президент України Петро Порошенко повідомив під час робочого візиту на Черкащину, інформують у прес-службі глави держави.

– За мого сприяння "Фотоприлад" внесли до державного оборонного замовлення на 2015 рік. Це означає, що ми будемо займатися тим, щоб це підприємство діяло, – зазначив Порошенко під час огляду заводу в Черкасах.

За словами президента, це підприємство може виготовляти прилади нічного бачення і тепловізори, які за характеристиками не гірші від закордонних, але коштуватимуть значно дешевше.

Генеральний директор – головний конструктор "Фотоприладу" Валентин Гордієнко зазначив, що державне замовлення дозволить завантажити потужності заводу, оскільки раніше були розірвані контракти з Росією.

Президент і директор заводу обговорили питання виготовлення необхідного оптичного обладнання і прицілів для потреб військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції.

Директор ознайомив Президента з виробничими потужностями і продукцією заводу. Зокрема, Главі держави було продемонстровано приціл для танків "Булат" і "Оплот", прицільні комплекси для вертольотів, приціли для зброї і об'єктиви.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x