додому Новини Черкащина Черкаський фотограф презентував виставку самотніх людей (ФОТО)

Черкаський фотограф презентував виставку самотніх людей (ФОТО)

0

Фотовиставку "Самотні душі" у Черкаському обласному художньому музеї 18 грудня презентував відомий черкаський фотограф Олександр Рибалка, передає кореспондент vikka.ua.

Фото наповнені емоціями самотніх людей, що перебувають в черкаських будинках престарілих та потребують уваги і опіки, особливо в Новорічні свята.

"Я своїми фото не хотів показати, яку вони гречку їдять чи що в них ліжко не заправлене. Я дійсно шукав людські душі. В мене був варіант назвати виставку "Життя не закінчиться ніколи", адже вони всі живі і продовжують своє життя, незважаючи ні на що, – розповідає автор робіт. – Я з усіма ними спілкувався особисто і хочу сказати, що їхні історії дійсно різні і всі вражають".

Олександр говорить, що не пам’ятає всіх імен героїв фото, але запам’ятав кожну історію. Тіло в них старіє, а душа ніколи, вони не чекають подарунків, але радіють увазі і будь-якому невеликому смаколику.

"Я хочу сказати, що найбільше вони щодня чекають саме своїх дітей, якщо вони є, і рідних, які б вони не були, – говорить він. – Ми навмисне не підписували фото, адже тут головне не ім’я, а очі і сама людина".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців запрошують на відкриття головної новорічної ялинки.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version