НовиниЧеркащинаЧеркаський фестиваль "КіноШот" оголосив конкурсний набір

Черкаський фестиваль "КіноШот" оголосив конкурсний набір

-

- Advertisment -

Черкаський фестиваль короткометражного кіно "КіноШот" оголошує прийом заявок на конкурс від фестивалю, що відбудеться цьогоріч утретє 16–19 серпня. Так, до участі в конкурсі приймають фільми короткого метра 2017–2018 років виробництва, тривалістю від 5 до 30 хвилин. Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

Короткометражки розподілятимуть на національну ігрову, міжнародну ігрову та анімаційну програми. Прийом заявок розпочався 5 лютого і триватиме до 13 травня на міжнародній платформі "Filmfreeway".

"Торік на участь у конкурсі надійшло понад тисячу фільмів як зарубіжного, так і українського виробництва. З них у конкурсну програму потрапило 30 найкращих фільмів, з яких компетентне журі вже обирало переможців, – розповідає голова організаційного комітету Вікторія Лаврентьєва. – Минулоріч у конкурсі змагалися 7 фільмів українського виробництва, 8 іноземного і 15 анімаційних короткометражок. Географія учасників конкурсу від "КіноШоту" була досить різноманітною – це Україна, Ірландія, Китай, Польща, Франція, Іран, Великобританія, Бразилія, Індія та ін. Щиро сподіваємося, що цього року третій, ювілейний, фестиваль "КіноШот" подивує містян та гостей якісними фільмами як конкурсної, так і позаконкурсної програм, над чим ми вже посилено працюємо всією командою".

Опісля завершення прийому заявок усі фільми перегляне спеціальна відбіркова комісія, до складу якої увійдуть програмний директор, відомий український кінокритик Олександр Гусєв та ще дві особи – фахівці у сфері кіно та мистецтва. Вони ж і визначать список фільмів-учасників що боротимуться у таких номінаціях: "Кращий український короткометражний ігровий фільм", "Кращий український короткометражний анімаційний фільм", "Кращий зарубіжний короткометражний ігровий фільм" та "Приз глядацьких симпатій".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській гімназії відбувся регіональний фестиваль з робототехніки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x