додому Новини "Черкаський Дніпро" зіграє удома відповідальний матч із "Іллічівцем"

"Черкаський Дніпро" зіграє удома відповідальний матч із "Іллічівцем"

0

У межах 27-го туру Першої Ліги "Черкаський Дніпро" прийматиме вдома маріупольський "Іллічівець". Гра відбудеться 28 квітня о 18:00 на черкаському стадіоні "Центральний".

"Атмосфера після перемоги над "Оболонню" на висоті і команда повністю функціонально готова до майбутнього матчу з лідером чемпіонату. Керівництво клубу оголосило про премію, яку отримають гравці та тренерський штаб в разі успішного результату, що стало додатковою мотивацією в боротьбі за позитивний результат", – повідомляє прес-служба клубу.

"Іллічівець" із Маріуполя – наразі найважчий суперник "Черкаського Дніпра". Команда Олександра Севідова є абсолютним лідером чемпіонату, маючи в своєму активі 64 очки в 26 матчах, і впевнено крокує до чемпіонства та підвищення в класі, випереджаючи найближчих суперників "Десну" та "Верес" на 8 і 9 очок відповідно.

Раніше "Черкаський Дніпро" та "Іллічівець" зустрічалися тричі. Усі три матчі пройшли в межах Першої Ліги. По одній перемозі отримала кожна з команд, та одного разу була зафіксована нічия. Різниця м'ячів – 4-5 на користь маріупольського клубу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаський Дніпро" залишили три гравці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version