Новини"Черкаський Дніпро" зіграв унічию з чернігівською "Десною"

"Черкаський Дніпро" зіграв унічию з чернігівською "Десною"

-

- Advertisment -

ФК "Черкаський Дніпро" на нейтральній ноті завершив футбольний календарний рік. Останнім кроком до відпустки став 20-й тур Чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги, у якому підопічні Віталія Кобзаря поділили очки з чернігівською "Десною", повідомляє прес-служба "Черкаського Дніпра".

Жвавий початок зумовив швидкий м'яч у цій зустрічі. Відносно непоганий стан газону "Оболонь-Арени" дозволив "річковим" колективам розігнатися і вже на 11-ій хвилині номінальні господарі відкрили рахунок. Олександр Цибульник невдало вибив м'яч у гравця "Десни", вивівши Вадима Бовтрука на побачення з Орестом Будюком, який виявився безсилим проти філігранно спрямованого удару в дальній кут воріт "Дніпра" – 1:0.

"Десна" чітко взяла м'яч під контроль і не втрачала його до перерви. При цьому гостротою чернігівці не балували, бо взяли на озброєння територіальну перевагу. Вона трималася до 35-ї хвилини, коли черкасці створили гол фактично з нічого, скориставшись помилкою голкіпера господарів. Костянтин Махновський не зміг приборкати подачу Олега Давидова з глибини поля і Олександр Ковпак, який останнім часом тішить забитими голами, використав свою нагоду сповна: з лівої ноги з розвороту розстріляв рамку суперника – 1:1.

У другому таймі колективи не змогли реалізувати голи та у підсумку гри так і не виявили сильнішого, тож "дніпряни" пішли на зимову перерву на сьомому місці турнірної таблиці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський футболіст продає свою форму для порятунку хворої.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x