додому Новини "Черкаський Дніпро" здобув перемогу над "Оболонь-Бровар"

"Черкаський Дніпро" здобув перемогу над "Оболонь-Бровар"

0

У Києві 3 грудня "Оболонь-Бровар" Київ поступився "Черкаському Дніпру" з рахунком 1:2. Про це повідомили у прес-службі черкаської футбольної команди.

Перший тайм пройшов за відчутної ігрової і територіальної переваги "Черкаського Дніпра". У стартовий відрізок матчу Денис Скепський двічі із дальньої дистанції небезпечно пробивав по воротам номінальних господарів поля. Трохи бракувало влучності Олександру Цибулинику і Олегу Маїку – "снаряди" лягли поруч із каркасом воріт "пивоварів". На удар Ігоря Семенини із кута карного майданчика у дальню "дев’ятку" зреагував голкіпер киян. А перед свистком на відпочинок Денису Скепському не вдалося реалізувати побачення із воротарем "пивоварів".

На початку другого тайму Андрій Сторчоус, розібравшись із двома захисниками, пробив над хрестовиною воріт "Оболоні-Бровар". Захопившись наступальними діями, дніпряни ледь не пропустили разючий контрвипад від суперника – голкіпер Максим Кучинський ліквідував вихід один в один.

На 53-ій хвилині рахунок у матчі відкрила приїжджа команда – Ярослав Ямполь, вдало зорієнтувавшись на підборі, із 13-ти метрів влучив у ціль. Згодом, двічі Андрій Сторчоус загрожував воротам столичних футболістів.

Відігралися господарі поля на 82-ій хвилині поєдинку – півзахисник "Оболоні-Бровар" Артем Ковбаса з лінії воротарської результативно пробив у лівий від голкіпера кут.

І все ж, останнє слово за собою залишили черкащани: Олексій Савчено, перекинувши "стінку", майстерно реалізував штрафний удар.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський футболіст похизувався вмінням жонглювати шкарпетками.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version