додому Новини Черкащина "Черкаський Дніпро" виборов перемогу в "Кременя" (ФОТО)

"Черкаський Дніпро" виборов перемогу в "Кременя" (ФОТО)

0

У стартовому турі чемпіонату України серед команд першої ліги підопічні Олександра Кирилюка вибороли вольову перемогу. Про це повідомляє "Черкаський спорт".

Провали в захисній ланці дніпрян дозволили приїжджій команді досить легко повести у рахунку із різницею у два м’ячі. У першому голі грубо на виході помилився Орест Будюк – банальний навіс і Олександр Квачов кивком голови закинув за вуха голкіперу "Черкаського Дніпра". А на початку другого тайму Степанчук – Боровський – Тимченко пошматували захист господарів поля – 0:2.

Здавалося гру було зроблено, глядачі почали полишати свої місця. Проте значно оновлена команда проявила неабиякий характер і переломила хід гри на свою користь. "Кремінь", який за багатьма показниками переважав свого опонента, буквально зупинився та привіз у свої ворота два пенальті.

Героями матчу стали Леван Кошадзе та дебютант Вадим Чорний.

На 51-ій хвилині удар Андрія Сторчоуса з гострого кута парирував голкіпер кременчукців, а на підборі грузин поцілив у стійку воріт.

За чотири хвилини Будюк сильно вибив м’яча від власних воріт – Віталій Зоря, підхопивши шкіряну кулю, увірвався до карного майданчика, де був зупинений поштовхом у спину. Леван Кошадзе, розвівши по кутам Віталія Онопка і м’яч, чітко реалізував одинадцятиметровий удар.

У середині другого тайму суперники обмінялися гострими контрвипадами – Андрій Сторчоус дальнім ударом пробив над поперечкою, а біля протилежних воріт Богдан Боровський після флангової передачі головою підрізав "смугастого" під дальню стійку.

На 75-ій хвилині Вадим Чорний, розібравшись із захисником, поцілив у ближню "шістку" – 2:2. А переможну крапку в грі ударом із "точки" поставив Леван Кошадзе.

Фінальний свисток здійсняв справжню ейфорію у черкаських вболівальників.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські стрільці продемонстрували найкращий результат на всеукраїнському чемпіонаті.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version