Новини"Черкаський Дніпро" став срібним призером чемпіонату України серед команд...

"Черкаський Дніпро" став срібним призером чемпіонату України серед команд Першої ліги

-

- Advertisment -

"Черкаський Дніпро" 1 червня обіграв ФК "Полтава" із рахунком 2:0, ставши срібним призером чемпіонату України серед команд Першої ліги. Про це повідомили у прес-службі футбольної команди.

Черкащани з перших хвилин поєдинку розпочали осаду захисних редутів господарів поля, а кількість гольових моментів біля воріт опонента просто зашкалювала.

Вже на 7-ій хвилині після навісу із правого флангу Олександр Батальський перевірив на міцність поперечку воріт ФК "Полтава". У одній із наступних атак Максим Лісовий з гострого кута небезпечно пробив повз дальню стійку. Двічі Ярослав Ямполь роздавав навіси з правого флангу – у першому випадку Ігор Семенина влучив у голкіпера Мирослава Боня, а в другому Олександр Батальський в падінні головою пробив мимо цілі.

Після перерви гольові моменти біля воріт полтавчан почали виникати ледь не що хвилини. Бонь потягнув постріл від Батальського, а на добиванні Ямполь був не точним. Згодом нападник дніпрян Олександр Батальський з лінії карного майданчика перекинув м’яча і через голкіпера і через поперечку воріт. Далі Леван Кошадзе з дуги поцілив у стійку.

Долю матчу вирішили два розіграшу кутових: на 64-ій хвилині після удару в падінні головою Олега Кошки найвправнішим на добиванні у карному майданчику господарів поля виявився капітан команди Олег Тарасенко, а на 81-ій хвилині Олександр Сафонов з ліній воротарської "розстріляв" Мирослава Боня – 2:0.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаський Дніпро" удома переміг столичне "Динамо-2".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x