додому Новини Черкащина "Черкаський Дніпро" планує змінити назву і домашній стадіон

"Черкаський Дніпро" планує змінити назву і домашній стадіон

0

Клуб Першої ліги "Черкаський Дніпро" планує змінити назву і місце проведення домашніх поєдинків. Про це заявив на прес-конференції 29 жовтня генеральний директор футбольної команди Сергій Богуславець, інформує Sportarena.

"Сьогодні (29 жовтня) відбулися збори Громадської організації ФК Черкаський Дніпро. Ця організація буде перейменована. Слова "Черкаський Дніпро" в ній залишаться, але назва зміниться. Також розглянуто безліч інших організаційно-правових питань", – зазначив Сергій Богуславець.

При цьому, як буде звучати подовжена і оновлена назву клубу, функціонер не уточнив. Також Богуславець розповів, що клуб може змінити місце проведення домашніх матчів.

"Наш клуб працює над тим, щоб отримати дозвіл проводити матчі на стадіоні зі штучним покриттям в селі Білозір'я. Зараз розглядається це питання – у зв'язку з тим, що футбольне поле центрального стадіону Черкас готується до консервації на зимовий період, ми розглядаємо можливість провести останній домашній матч року саме в Білозір'я ".

Нині "Черкаський Дніпро" є головним аутсайдером Першої ліги, набравши в 19-ти турах лише 11 очок і займаючи останнє місце.

Як повідомляв сайт vikka.ua, четверо гравців "Черкаських Мавп" потрапили до списку збірної України.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version