додому Новини Черкаси Черкаський депутат знайшов новий спосіб боротьби з корупцією

Черкаський депутат знайшов новий спосіб боротьби з корупцією

0

Бюрократія

Черкаський депутат Віктор Євпак пропонує запровадити систему електронного документообігу, яка допоможе побороти корупцію. На це потрібно два мільйони гривень. Де їх можна взяти – обранець розповів колегам під час сесії 15 червня.

Про це інформує vikka.ua.

«Прошу структурні підрозділи надати інформацію щодо економії коштів за фондом оплати праці посадових осіб місцевого самоврядування під час перебування у відпустках без збереження зарплати у 2021 році, – каже Євпак. – Економія коштів за рахунок вакантних посад, у структурних підрозділах, з січня по травень 2021 року. Тобто ми закладали гроші на початку року, посади не були заповнені, тому гроші економляться. Надати пропозицію на включення до ПСЕР на 2021 рік щодо цих зекономлених коштів. Мій депутатський запит стосується 2 млн гривень, за які ми б хотіли із цих зекономлених коштів підтримати закупівлю системи електронного документообігу».

За його поясненнями, це електронна система, яка впроваджується у всі гілки влади і повністю через технічні засоби унеможливлює елемент корупції.

33 обранці підтримали його ідею.

Як повідомляв сайт vikka.ua,  черкаські депутати не підтримують закон про деолігархізацію.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version