НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат закликає своїх колег зібратися на сесію міськради

Черкаський депутат закликає своїх колег зібратися на сесію міськради

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міськради Руслан Зоря закликає інших міських депутатів прийти до сесійної зали, а секретаря міськради Ярослава Нищика – провести сесію. Він має такі повноваження, якщо мер не хоче цього зробити, пише Зоря у Facebook.

"Сьогодні, 6 серпня, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вчергове порушив регламент міської ради і знову переніс сесію, яка була запланована на 9 серпня. Хоча немає ніякої гарантії, що й 23 серпня вона відбудеться!" – каже депутат.

За його словами, у червні та липні мер Бондаренко проігнорував два депутатських звернення про скликання, підписані понад третиною депутатського корпусу міської ради. Однак нині такий саботаж загрожує місту справжньою катастрофою.

"Через те, що міський голова саботує скликання сесії, місто втрачає 5 мільйонів субвенції, виділених державою на впровадження програми "Нова українська школа", залишаючи цьогорічних першокласників без обладнання й навчальних посібників. Не розглянутими залишаються понад 550 земельних питань та 56 галузевих. Окрім того, питання, які громада підтримувала у петиціях: облаштування велосипедних доріжок, переробка сміття та будівництво сміттєпереробного заводу та багато інших. І за кожним з цих питань стоять містяни та їх інтереси, на які міському голові плювати", – зауважує Руслан Зоря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський мер у відсутності сесії звинувачує депутатів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x