НовиниЧеркаський депутат задекларував мільйонні підприємства та винахід електротехніки

Черкаський депутат задекларував мільйонні підприємства та винахід електротехніки

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської обласної ради від партії "УКРОП" Олексій Давиденко подав електронну декларацію про доходи за 2016 рік. Нині вона вже доступна на сайті НАЗК.

Давиденко задекларував три квартири. Квартира у Смілі площею 111,8 кв. м є спільною власністю депутата з дружиною. Крім того, дружина Давиденка Ольга Миколаївна має ще одну квартиру у Смілі (49,9 км. м) і ще одну – у столиці (25,4 кв. м).

Також у декларації Олексія Давиденка зазначаються два гаражі, розташовані у Смілі. Один (25 кв. м) належить самому Давиденку, а другий такою ж площею – дружині.

Дружина депутата Ольга Давиденко також є власником авто Ford Kuga 2013 року випуску. На момент купівлі автівка вартувала 317 000 грн. Крім того, депутата декларує автівку Volvo XC90 2012 року випуску, яка належить підприємству, гендиректором якого він є, НВПП "ДАК-Електропром". На момент набуття прав на авто його вартість становила 460 000 грн.

І Олексій Давиденко, і його дружина Ольга є акціонерами ПАТ "НВП "СЕМЗ". Згідно з даними ЄДР, основним видом діяльності підприємства є виробництво електродвигунів, генераторів і трансформаторів.

Сім’я Давиденків є власниками кількох підприємств. Зокрема, у спільній власності перебуває НВПП "ДАК-Електропром", вартість якого декларант оцінив у 10 000 000 грн. Сам Давиденко володіє також ПП "ДАК", вартість якого, на думку Давиденка, 1 000 000 грн. Натомість підприємство "ДАК-Електропром", гендиректором якого є Давиденко, володіє також ТОВ "Скорпіони". Його депутат оцінив у 3 000 000 грн.

Окрім цього, Олексій Давиденко задекларував винахід у галузі електротехніки, права на який набув 8 червня 1988 року.

Що стосується доходу, то в Давиденка за минулий рік він сягнув 158 975 грн (заробітна плата). Ще 145 500 зарплати та 7512 пенсії має його дружина. Сім’я депутата має низку грошових активів, розміщених на банківських рахунках. Так, сам Давиденко декларує 162 000 грн, розміщених на рахунку в АТ "Райффайзен Банк Аваль". Його дружина, Ольга Миколаївна, має 10 000 доларів та 20 000 грн у "ПриватБанку", 10 000 доларів в "Укргазбанку" та 10 000 грн в АТ "Райффайзен Банк Аваль".

Як повідомляв сайт vikka.ua, директорам черкаських шкіл не доведеться заповнювати e-декларації.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x