НовиниЧеркасиЧеркаський депутат власнокоштом допоміг мешканцям багатоповерхівки повернути гарячу воду

Черкаський депутат власнокоштом допоміг мешканцям багатоповерхівки повернути гарячу воду

-

- Advertisment -

Три місяці без гарячої води і тепла. Так, гріючи воду на плиті заради звичних гігієнічних процедур, до сьогодні жили мешканці багатоповерхівки, розташованої на вулиці Самійла Кішки, 189/1 в Черкасах. І в які владі двері не стукали – все марно.

Напередодні їхню проблему вдалось вирішити завдяки зверненню до депутата Олександра Радуцького. Як той узявся її вирішити – у викладі кореспондента vikka.ua.

Мешканці будинку нарікають не лише на відсутність гарячого водопостачання, а й на холод.

«Тридцять років живу в цьому будинку, ще такого не було, – розповідає пан Володимир. – «Новій якості» на нас все одно. Звертались і в міську раду, звідти – відписка, що дали розпорядження на ТЕЦ, що ті будуть ремонтувати. Однак ніде нічого не робилось…У кімнаті 16 градусів, просто неможливо нормально жити в таких умовах».

У численних зверненнях мешканців стало відомо: опалення і гарячої води не мають через порив тепломережі. Втім, як виявилось, вона безгосподарча і ремонтувати її нікому.

«В Черкасах багато безгосподарчих теплових мереж, якими ніхто в місті не займався до цього і зараз не займається. Добре, що у цієї мережі з’явився хазяїн – «Укртелеком», – розповів начальник теплових мереж Черкаської ТЕЦ Михайло Хижняк. – Цей будинок не один з подібною проблемою. Є й інші схожі. І завжди для того, щоб провести там заміну чи капітальний ремонт, це питання вирішується методом тиску. А страждають мешканці, які отримали квартиру, платять за тепло і чекають цього тепла. Однак коли теплова мережа не має господаря, ніхто в неї гроші не вкладає».

Михайло Хижняк

Новий господар мережі своїх труб для ремонту не мав, то ж Олександр Радуцький придбав їх власнокоштом.

«Купив 15 метрів труби, яку зараз ТЕЦ монтує. Вони відгукнулись і безкоштовно це роблять. І вже за день-два в людей з’явиться гаряча вода, – розповідає пан Радуцький. Обранець підтримує обурення людей, – Міська влада не звертає на звернення людей жодної уваги, переводить стрілки, ніхто не знає, що треба зробити і кому це взагалі треба. Дуже багато по місту є ще таких будинків, які й зараз знаходяться без гарячої води. І дуже погано, що владці переводять стрілки, називають винними то ТЕЦ, то Теплокомуненерго. Однак вникати у цю проблему і вирішувати її, ніхто не збирається».

Олександр Радуцький

Відтак обранець звертається до колег – депутатів рад усіх рівнів за можливості також долучатись до допомоги будинкам, які поки безрезультатно очікують тепла і гарячої води.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, Радуцький назвав розірвання договорю з «Новою якістю» маніпуляцією.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x