НовиниЧеркасиЧеркаський депутат власнокоштом допоміг мешканцям багатоповерхівки повернути гарячу воду

Черкаський депутат власнокоштом допоміг мешканцям багатоповерхівки повернути гарячу воду

-

- Advertisment -

Три місяці без гарячої води і тепла. Так, гріючи воду на плиті заради звичних гігієнічних процедур, до сьогодні жили мешканці багатоповерхівки, розташованої на вулиці Самійла Кішки, 189/1 в Черкасах. І в які владі двері не стукали – все марно.

Напередодні їхню проблему вдалось вирішити завдяки зверненню до депутата Олександра Радуцького. Як той узявся її вирішити – у викладі кореспондента vikka.ua.

Мешканці будинку нарікають не лише на відсутність гарячого водопостачання, а й на холод.

«Тридцять років живу в цьому будинку, ще такого не було, – розповідає пан Володимир. – «Новій якості» на нас все одно. Звертались і в міську раду, звідти – відписка, що дали розпорядження на ТЕЦ, що ті будуть ремонтувати. Однак ніде нічого не робилось…У кімнаті 16 градусів, просто неможливо нормально жити в таких умовах».

У численних зверненнях мешканців стало відомо: опалення і гарячої води не мають через порив тепломережі. Втім, як виявилось, вона безгосподарча і ремонтувати її нікому.

«В Черкасах багато безгосподарчих теплових мереж, якими ніхто в місті не займався до цього і зараз не займається. Добре, що у цієї мережі з’явився хазяїн – «Укртелеком», – розповів начальник теплових мереж Черкаської ТЕЦ Михайло Хижняк. – Цей будинок не один з подібною проблемою. Є й інші схожі. І завжди для того, щоб провести там заміну чи капітальний ремонт, це питання вирішується методом тиску. А страждають мешканці, які отримали квартиру, платять за тепло і чекають цього тепла. Однак коли теплова мережа не має господаря, ніхто в неї гроші не вкладає».

Михайло Хижняк

Новий господар мережі своїх труб для ремонту не мав, то ж Олександр Радуцький придбав їх власнокоштом.

«Купив 15 метрів труби, яку зараз ТЕЦ монтує. Вони відгукнулись і безкоштовно це роблять. І вже за день-два в людей з’явиться гаряча вода, – розповідає пан Радуцький. Обранець підтримує обурення людей, – Міська влада не звертає на звернення людей жодної уваги, переводить стрілки, ніхто не знає, що треба зробити і кому це взагалі треба. Дуже багато по місту є ще таких будинків, які й зараз знаходяться без гарячої води. І дуже погано, що владці переводять стрілки, називають винними то ТЕЦ, то Теплокомуненерго. Однак вникати у цю проблему і вирішувати її, ніхто не збирається».

Олександр Радуцький

Відтак обранець звертається до колег – депутатів рад усіх рівнів за можливості також долучатись до допомоги будинкам, які поки безрезультатно очікують тепла і гарячої води.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, Радуцький назвав розірвання договорю з «Новою якістю» маніпуляцією.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x