НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат вкотре просив мера зробити в районі полігону...

Черкаський депутат вкотре просив мера зробити в районі полігону пішохідну доріжку

-

- Advertisment -

Людям потрібно йти через полігон у Південному-Західному районі до роботи, шкіл, дитячих садочків не по грязюці. Там необхідно облаштувати пішохідну доріжку. Із таким зверненням до мера під час сесії міськради, 8 жовтня, вчергове виступив місцевий обранець Ігор Кіта.

Депутат повідомив, що до нього, як депутата міської ради, неодноразово звертаються жителі мікрорайону вулиці Академіка Корольова з проханням облаштувати пішохідну доріжку до району вул. Смілянської – Вернигори – Хоменка.

"Справа в тім, що вранці багато черкасців разом із дітьми пішки добираються до шкіл, дитячих садків та роботи через бувший військовий полігон", − зазначив Ігор Кіта.

Він також додав, що з цим питанням мешканці мікрорайону звертались на особистому прийомі у міського голови, де, за результатами зустрічей, їм було обіцяно вирішити питання облаштування пішохідної доріжки з твердим покриттям, а саме зі сколу асфальтобетонного покриття, від будинку по вул. Хоменка, 24 до будинку по вул. Ак. Корольова, 32.

"Пройшло вже півроку після зустрічі у міського голови, однак жодних дій на виконання обіцянки вирішити питання не було здійснено. Тому прошу дати доручення департамент ЖКК протягом місяця вирішити питання облаштування твердого покриття пішохідної доріжки із сколу асфальту, який у великій кількості був зрізаний з вулиці Сумгаїтської", − підсумував обранець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, автошляхи держзначення продовжують ремонтувати на Черкащині.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x