НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат вимагає скасувати рішення виконкому про монопольного управителя...

Черкаський депутат вимагає скасувати рішення виконкому про монопольного управителя будинків

-

- Advertisment -

Дати доручення департаменту ЖКК скасувати рішення виконкому про визначення переможця конкурсу управителів багатоквартирних будинків. З таким депутатським зверненням до колег і міського голови під час сесійного засідання виступив депутат міськради Олександр Радуцький, передає кореспондент vikka.ua.

Обранець наголошує: новий закон про ЖКП, який нещодавно вступив у силу, передбачав здорову конкуренцію на ринку управителів.

"У нас же конкурс переносився неодноразово, і умови його мінялись, бо переписувались під конкретного претендента − Андрія Бортника, − зазначає Радуцький. − Це яскравий приклад корупції від мера Бондаренка".

Про нечесне проведення конкурсу заявляє й "черкащанин" Павло Карась. Очолюване ним комунальне підприємство "Черкаситеплокомуненерго" також брало участь у перегонах управителів, однак їхня конкурсна документація була відхилена комісією через, мовляв, відсутність деяких необхідних документів. Однак, за словами Карася, всі документи підприємство надавало. Ймовірно, каже, під час розпакування пропозицій їх просто спеціально витягли.

"Фірма-переможець не має необхідного досвіду, кількості людей і поняття, що таке управління будинками, − зазначає Павло Карась. − На осінь може статись так, що в Черкасах не буде можливості запустити опалення. І це при повній справності теплоносіїв. Однак − через відсутність досвідченого і професійного управителя. Цей же надавач послуг вестиме місто до катастрофи".

Водночас очільник теплокомуненерго звернувся до містян,нагадавши, що за законом, вони мають право на загальних зборах будинку обирати того управителя і надавача послуг, якого вважатимуть за потрібне.

Олександр Радуцький закликав колег підтримати його звернення і проголосувати за скасування результатів конкурсу. Наголосивши: відповідальність за платіжки з новими тарифами (а це, за його словами, понад 7 гривень за квадратний метр житлової площі) ляже на тих депутатів, які не підтримають його. Однак свої голоси "За" пропозицію віддали лише 16 обранців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати оскаржуватимуть рішення виконкому про єдиного управителя.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x