НовиниЧеркаський депутат вийшов із лав "Громадського Блокпосту"

Черкаський депутат вийшов із лав "Громадського Блокпосту"

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від ВО "Самопоміч" Олексій Романов припинив роботу у складі "Громадського Блокпосту". Про це він написав у Facebook.

"Побратими, з болем у серці та скреготом у душі повідомляю вас, що складаю з себе статус учасника громадської організації ГО "Блокпост". Вважаю, що поєднання партійної роботи з участю у громадській організації є послабленням наших спільних позицій по боротьбі за вимоги Майдану, за спільні цінності, які нас об'єднали та зробили сильнішими", – повідомив Олексій Романов.

Як зазначає Олексій Романов, це неодноразово давало змогу опонентам маніпулювати та звинувачувати активістів у тому, що єдиною метою їхньої діяльності є бажання отримати політичні дивіденди з будь-яких акцій, пікетів, публічних заяв та волонтерської діяльності.

"Переконаний, що громадських рух та активна громадянська позиція – це єдина можливість втримати нашу країну від прірви чергового хаосу свавілля, узурпації та корупції. Тож бажаю нам не зупинятися та продовжувати боротьбу по всіх, обраних нами, напрямках", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, голові Черкаської облради обрали нового заступника.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x