додому Новини Політика Черкаський депутат просив забезпечити дитячі садки засобами гігієни

Черкаський депутат просив забезпечити дитячі садки засобами гігієни

0

Закупити рідке мило та дозатор у заклади дошкільної освіти. З такою пропозицією виступив під час сесії Черкаської міської ради обранець Станіслав Лукирич.

Про це із зали засідання передає кореспондент сайту vikka.ua.

Про нестачу рідкого мила для рук та дозаторів у садках депутат дізнався під час робочих візитів до ДНЗ, коли відвозив туди дезінфікуючі розчини. Він зазначив, що згідно санітарних норм, рідке мило має бути біля умивальників у групових осередках.

"Діти, які відвідують садочки і ті, які з 15 червня підуть до них, не мають можливості помити руки чи вмитися. Робити водні процедури одним шматком мила не гігієнічно. Враховуючи той факт, що у міському бюджеті передбачалися кошти на придбання миючих засобів, прошу дати доручення департаменту освіти надати всім дитячим садочкам Черкас необхідні засоби для миття рук: рідке мило та дозатори", – підкреслив Станіслав Лукирич.

У відповідь на депутатське звернення департамент освіти заявив: щороку закуповують миючі засоби, зокрема й з дозаторами. Закупівлі, мовляв, проводять з появою потреби.

У свою чергу, "вільнодемократівець" Володимир Гриценко додав, що і в школах міста, де нині проходить ЗНО, також бракує мила з дозаторами.

Пропозицію Станіслава Лукирича підтримали 28 обранців. Рішення було прийнято.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаським закладам освіти обранці передали дезінфікуючі засоби.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version