додому Новини Черкащина Черкаський депутат просить розповісти про зарплату працевлаштованих "свободівців"

Черкаський депутат просить розповісти про зарплату працевлаштованих "свободівців"

0

Надати інформацію, як проводився конкурс на призначення на посади у владних та чиновницьких кабінетах, які отримали 19 черкаських "свободівців". Також – про їхній робочий розпорядок, відвідування робочого місця і про розмір заробітної плати, премій та надбавок. З таким депутатським запитом до міської ради звернувся лідер "Партії вільних демократів" Олександр Згіблов, передає кореспондент сайту vikka.ua.

Так, обранець підрахував: нині в мерії та черкаських комунальних підприємствах працюють 19 представників ВО "Свобода" та їх рідних. У списку осіб, зачитаних Згібловим: Юрій Ботнар (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради), Ігор Коломоєць (заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради), Ярослав Нищик (секретар міської ради), Сергій Воронов (директор департаменту освіти та гуманітарної політики), Олег Гудзенко (директор департаменту соціальної політики), Оксана Ковбоша (заступник директора департаменту – начальник управління організаційного забезпечення департаменту соціальної політики), Віталій Козир (начальник відділу національно-патріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики), Іван Косенко (заступник начальника відділу по роботі з учасниками антитерористичної операції управління соціальних гарантій та персоніфікованого обліку департаменту соціальної політики), Андрій Ботнар (директор бази відпочинку вчителів департаменту освіти та гуманітарної політики), Антон Ведула (головний спеціаліст відділу національно-паріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики), Тетяна Нищик (головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю департаменту освіти та гуманітарної політики), Максим Рудик (головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики), Діана Тяско (головний спеціаліст відділу національно-патріотичного виховання департаменту освіти та гуманітарної політики), Андрій Куча (директор КП "Дирекція парків"), Олександр Саюн (директор ДНЗ "Черкаське вище професійне училище будівельних технологій"), Володимир Стойко (заступник директора КП "Дирекція парків"), Павло Собко (заступник директора КП "Міськсвітло"), Наталія Капленко (заступник начальника управління державної реєстрації) та Віталій Коломоєць (капітан футбольної команди "Дніпро" Черкаси).

На зачитане звернення секретар міської ради відреагував жартом, звернувшись до Діяни Тяско, яка також була присутня в сесійній залі: "Діано Володимирівно, прошу за озвученим переліком зібрати партійні внески".

Першим на таку вимогу відреагував "свободівець" Павло Собко, який зараз перебуває на посаді заступника директора КП "Міськсвітло". Через кілька хвилин після звернення Олександра Згіблова він розмістив на сторінці у Facebook фото своєї довідки про дохід. Згідно із нею, за період перебування на посаді Павло Собко отримав 208 914,34 гривень. Нагадаємо, що заступником директора КП "Міськсвітло" "свободівця" призначили 7 березня 2018 року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат підняв питання незаконного МАФу біля медичного закладу.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version