НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат просить інспекторів демонтувати один із кіосків

Черкаський депутат просить інспекторів демонтувати один із кіосків

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від Партії вільних демократів Тарас Коломієць звернувся до представників управління інспектування із проханням перевірити законність побудови тимчасової споруди по вулиці Чорновола,1. Відповідний депутатський запит він зачитав під час сесії міськради 16 травня. Про це повідомляє кореспондент сайту vikka.ua.

Так, Тарас Коломієць повідомив, що на земельній ділянці, яка закріплена за КНП "Другий Черкаський міський центр ПМСД", що по вул. Чорновола, 1, зводиться тимчасова споруду. Нині відбувається будівництво, вже підключена електроенергія. Площа майбутнього кіоску складає близько 30 м. кв.

Він також зазначив, що ця споруда не має жодного паспорту прив’язки. І будується там незаконно. Більше того, у цьому кіоску буде проводитися продаж пива, що суперечить Правилам роздрібної торгівлі алкогольними напоями, а саме: "торгівля алкогольними напоями забороняється у приміщеннях та на території навчальних закладів, закладів охорони здоров’я".

"Прошу дати доручення управлінню інспектування перевірити законність встановлення цієї споруди. Також управлінню інспектування слід подати на розгляд виконавчого комітету Черкаської міської ради проект рішення про демонтаж незаконної тимчасової споруди. Відповідно до цього, члени виконкому мають ухвалити рішення про демонтаж кіоску", − зазначив у депутатському зверненні Тарас Коломієць.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкаси заборгували майже два мільйони за проект палацу спорту, який не будується.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x