НовиниСпортЧеркаський депутат пропонує місцевим чиновникам долучитися до "спортивного" флешмобу

Черкаський депутат пропонує місцевим чиновникам долучитися до "спортивного" флешмобу

-

- Advertisment -

Черкаський депутат від Партії вільних демократів Олександр Згіблов запропонував місцевим підприємцям, депутатам та чиновникам долучитися до "спортивного" флешмобу. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Кілька місяців тому був у спортивній школі №2, що в Південно-Західному районі. Одна частина дітей там займаються кульовою стрільбою та фехтуванням, а інша – велоспортом. Побачив, як діти працюють на велотренажерах. Самим тренажерам уже більше 30 років. Частина з них вийшла з ладу. Деякі тренери ремонтують власними силами", − зазначив у дописі Олександр Згіблов.

Він зазначив, що взяв один із тренажерів на підприємство "ТЕМП", де його повністю відновили: поставили підсилені підшипники, пофарбували. Так, на ремонт одного тренажера пішло 3500 гривень, однак для спортсменів необхідно відремонтувати 10 таких велотренажерів.

"Коли був в інших школах, то з’ясувалося, що матеріальна технічна база бажає кращого. Причому питання не в мільйонних інвестиціях, а банально в наявності спеціальних м’ячів, сіток, тренажерів для силових видів спорту тощо. Пропоную флешмоб #допоможи_спорту. Чиновники, колеги-депутати, підприємці. Беремо один вид спорту, робимо спільну справу, фотографуємося, виставляємо в ФБ із хештегом #допоможи_спорту", − запропонував "вільнодемократівець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаській школі за кошти меценатів відкрили скелелазну стінку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x