НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат написав заяву до СБУ на Ботнара-старшого, який...

Черкаський депутат написав заяву до СБУ на Ботнара-старшого, який погрожував його застрелити

-

- Advertisment -

"Вільнодемократівець" Володимир Гриценко написав заяву-повідомлення про злочин до СБУ щодо Андрія Ботнара. Депутат просить правоохоронців притягнути Ботнара до відповідальності за погрози.

Володимир Гриценко повідомив, що 13 червня під час обговорення у Facebook значимих подій у місті Черкаси було публічно проголошено погрози щодо його життя та здоров'я з боку батька першого заступника міського голови, працівника КП МСК "Дніпро", колишнього працівника бази відпочинку працівників освіти Андрія Ботнара.

Так, у коментарях до посту Ярослава Нищика про причини його виходу з ВО "Свобода" та добровільного звільнення з посади секретаря Черкаської міської ради, зокрема інформації про натяк Нищика про спроби керівництвом осередку ВО "Свобода" заволодіти комунальною квартирою в обхід пільговиків – учасників АТО, Андрій Ботнар заявив наступне: "Я ні за ким не бігаю, але стріляю краще, можеш не сумніватись. За брехню, падло, змушу вибачатись навколішки серед міста! Я боргів не залишаю…".

"Зважаючи на те, що Андрій Ботнар був підозрюваним у вбивстві черкаського кореспондента Вадима Комарова (справа нерозкрита), а також, зважаючи на те, що 16 червня я натрапив у Facebook на скріншоти погроз Андрія Ботнара щодо Ярослава Нищика, я всерйоз сприйняв його закиди у мою сторону. Оскільки він, посилаючись на свою неадекватність, поствоєнний синдром, прикриваючись заслугами перед Україною, може реалізувати погрози щодо мене, моєї родини чи майна. Не виключаю, що Андрій Ботнар володіє законно/незаконно зброю і може/хоче "пустити її в діло", – йдеться у заяві Володимира Гриценка.

Також "вільнодемократівець" додав, що є громадським діячем, а з 2015р. – депутатом Черкаської міської ради. Під час своєї діяльності він неодноразово критикував дії посадовців і продовжую це робити, викриває корупційні ризики діяльності працівників ЧМР.

Володимир Гриценко підкреслив, що згідно з ч. 1 ст. 350 ККУ, погроза вбивством, заподіянням тяжких тілесних ушкоджень або знищенням чи пошкодженням майна загальнонебезпечним способом щодо службової особи чи її близьких, або щодо громадянина, який виконує громадський обов'язок, застосована з метою припинення діяльності службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок або зміни її характеру в інтересах того, хто погрожує – карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Тож депутат просить правоохоронців внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, визнати його потерпілим та провести розслідування в межах кримінального провадження.

"Питання суботньої "дискусії" стосувалось аморальності виділення в оренду квартири виконкомом Андрію Ботнару поза пільгову чергу. Планувалось протягнути це рішення через виконком за мовчазної згоди мера, за підтримки "свободівської" більшості. Але заява Ярослава Нищика призупинила/зупинила цей процес. Я не буду випробовувати на адекватність цих діячів, вони вже вкрай залякали чиновників міськради, нехай з ними попрацюють фахівці. Нехай взнають, що в них "завжди заряджене", кого з'їли черви і впевнитись, що Андрій Ботнар таки стріляє краще. Закликаю Ярослава Нищика теж зробити заяву про погрози", – додав на своїй сторінці у Facebook Володимир Гриценко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, місце Нищика в міській раді може зайняти Ботнар.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x