НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат готує позови за брехню у свій бік

Черкаський депутат готує позови за брехню у свій бік

-

- Advertisment -

Черкаський депутат від Партії вільних демократів Олександр Згіблов подає до суду на мера Анатолія Бондаренка, його заступника Юрія Ботнара, а також на сайти "Про головне" та "Антена".

Обранець готує позови на захист своєї честі, гідності й ділової репутації.

"Юристи радять подати в суд також на міську організацію "Свободи" і міську організацію "Батьківщини", щоб арештувати їхнє майно і рахунки в межах судового спору", – повідомив обранець у Facebook.

За словами Згіблова, останні два тижні команда Бондаренка-Ботнара (партії "Батьківщина" і "Свобода") цілеспрямовано розповсюджують про нього й мецената Михайла Бродського брехню про торгівлю піском та несплату податків.

"Спочатку не хотілося відповідати. Але коли це переросло в маніакальну брехню, тому вирішив роз’яснити ситуацію. Міській владі дуже муляє Згіблов і Партія вільних демократів, бо ми щодня довбемо Бондаренка і Ботнара за високі зарплати, захмарні тарифи, неефективне використання бюджетних коштів, працевлаштування своїх однопартійців", – зазначив обранець.

Згіблов пояснив на своїй сторінці в соцмережі, чому інформація про махінації з піском – фейк.

За його словами, одне київське підприємство є боржником. Воно не є афільованим ні зі Згібловим, ні з Бродським. На його майно, у тому числі і пісок, був накладений арешт. Арештоване майно виставлене на торги на державному ресурсі АРМА-СЕТАМ. Там продається все арештоване майно всіх боржників. Наприклад, зараз там виставлений на продаж Палац культури "Дружба Народів" за борги "Азота".

Участь у торгах по піску взяли кілька компаній. Одна з них виграла торги. Як потім виявилося, за рішенням Печерського суду цей пісок передали АРМА-СЕТАМ для зберігання, а не реалізації. Почалися перевірки НАБУ.

"Перевіряли й контрагентів компанії. Взяли за минулий рік, з ким працювало це підприємство. По ЦНАПАх розіслали запити на надання інформації про контрагентів, які колись працювали з фірмою. Серед контрагентів у 2019 році були підприємства "Темп" і ТОВ "Марелі" (працювали по інших послугах). Ні я, ні Бродський до цих підприємств не маємо жодного юридичного відношення. Там є вже інші засновники і вже інші директори", – розповів депутат.

Також Згіблов пояснює поведінку Бондаренка й Ботнара:

"Скоро вибори. Рейтинг Бондаренка скотився до 15%. Треба щось робити. Торпедою вирішили використати Ботнара, рейтинг якого не більше 2%. Схопилися за постанову Антикорупційного суду, якою вимагали реєстраційні документи в ЦНАПі (хоча ці постанови є з грифом секретно!) і почали брудну компанію. То плакати розвісять на сесії міської ради, то інформаційний куб поставлять біля мерії. Починаю з’ясовувати, хто це робить, хто це ставить, тікають, ховаються: кажуть не ми!"

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат Олександр Згіблов написав заяву до прокуратури, щодо "незаконних дій мера Анатолія Бондаренка". Підставою цьому стало затвердження на останній пленарці змін до бюджету міста на 2020 рік.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x