НовиниЧеркащинаЧеркаський депутат допоміг поліції спіймати наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)

Черкаський депутат допоміг поліції спіймати наркоторговців (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

У мікрорайоні "Лісовий" (колишній "Луначарський") депутат міськради Руслан Зоря виявив "точку" торгівлі амфетаміном. Пригода сталася вранці в понеділок, 4 грудня біля студентського гуртожитку по вулиці Смаглія, 6, – повідомив він сайту vikka.ua.

"Спостерігаючи зовні, це нагадувало міськрайонний ранковий базарчик. Черга з п'яти молодих осіб, які стояли поодаль один від одного і чекали на свою жадану дозу рожевого амфетаміну яка їх поверне в нереальний світ барв і "щастя". І ось воно… в білих кросівках, чорній куртці з одягнутим на голову капшуком – їх "апостол-рятівник". Торгівлю розпочато! Але щось пішло не так і "рятівник", скидаючи дози "щастя" між гаражами, тікає. Малодухи розходяться в повному нерозумінні, чому закрився базарчик", – пише він у Facebook.

За його словами, через 25 хвилин очікування прибула поліція і взялась за справу. Наркоторговця зі спільницею швидко знайдено, амфетамін нейтралізовано. Усі разом поїхали на зважування.

При цьому події розгорталися за 30 метрів від опорного пункту дільничного поліцейського.

Депутат звернувся до начальника Головного управління Нацполіції в Черкаській області Валерія Лютого з вимогою зупинити наркобізнес на вулицях міста.

"Скільки ще Черкаси будуть спостерігати за вільним обігом наркотиків? Чому містяни повинні самотужки вести боротьбу з наркодилерами і наражати себе на небезпеку?" – обурюється Руслан Зоря.

Нагадаємо, раніше "точку" з продажу амфетаміну містяни зафільмували у Південно-Західному районі по вулиці Героїв Майдану (колишня Гайдара).

Як повідомляв сайт vikka.ua, один із районів Черкас заполонили наркоторговці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах видаватимуть гуманітарну допомогу для тваринок-переселенців

Черкаська обласна організація Українського Червоного Хреста за підтримки Humane Society International (HSI) розпочинає видачу корму для тварин, які зі...

Внаслідок ДТП загинув рятувальник зі Звенигородщини

Сьогодні, 7 травня, попрощалися з рятувальником Віктором Гончаром, який загинув у результаті дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє пресслужба ГУ...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x