додому Новини Черкаський депутат допоміг комунальникам у боротьбі з ожеледицею (ФОТО)

Черкаський депутат допоміг комунальникам у боротьбі з ожеледицею (ФОТО)

0

Машина з піском і година роботи. Саме стільки знадобилося депутату від Партії вільних демократів Олександру Згіблову та працівникам підприємства "Темп", щоб посипати піском вулицю Кооперативну, за яку не встигли узятися комунальники.

"До мене звернулися жителі округу, від якого я обирався, з проханням посипати піском вулицю Кооперативну, якою пересувається дуже багато містян. Жителі йдуть на вокзал і з вокзалу. Потік людей величезний. Коли я сюди приїхав, то побачив справжню ковзанку", – розповів Олександр Згіблов.

"Вільний демократ" сам спробував пройтися цією вулицею, але йому це не вдалося. Олександр Згіблов дав команду завантажити машину з піском і посипати ним проїжджу частину. Також робітники підприємства обробили піском внутрішньобудинковий проїзд між будинками по вул. Кооперативній 3 та 5.

"Це добре, коли є техніка і можливість це зробити, але є вулички і провулки, де не ступала нога комунальника. Як член депутатської комісії з питань ЖКГ порушу це питання на комісії. Треба віднайти той механізм, щоб усі вулиці і провулки у Черкасах прибиралися, щоб на всіх тротуарах і доріжках було принаймні посипано піском чи сіллю", – зазначив депутат.

Як повідомляв сайт vikka.ua, переходячи дорогу, черкащанин упав і зламав ногу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version