НовиниЧеркаський чиновник мітить на крісло очільника Миколаївщини, – ЗМІ

Черкаський чиновник мітить на крісло очільника Миколаївщини, – ЗМІ

-

- Advertisment -

Національне агентство України з питань державної служби оприлюднило список кандидатів на посаду голови Миколаївської ОДА. До участі в конкурсі на цю посаду допущено 31 кандидата. Список претендентів оприлюднило видання Преступности.НЕТ. Серед них є і четверо кандидатів, пов'язаних з Черкащиною.

Найвідомішим черкащанином серед кандидатів є Віталій Іляшенко – колишній народний депутат від партії "УДАР", засновник ВМГО "Європейська молодь України". Свого часу він замінив у парламенті Віталія Кличка, який став мером Києва.

На початку 2016 року він став одним із радників міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. А вже згодом, у квітні змінив посаду на заступника директора департаменту організаційного забезпечення – начальника управління з питань державної реєстрації Черкаської міської ради.

Другий кандидат – Володимир Муха – теж балотувався до Верховної Ради.  Він народився 9 серпня 1966 року в селищі Маньківка, а наразі проживає на Київщині. У період 2006-2007 років значився на посаді заступника Міністра з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи (поновлювався на посаді за рішенням суду).

У 2012 році обіймав посаду начальника територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Чернігівській області. У тому ж році балотувався до Верховної Ради України по мажоритарному округу № 210 (був членом Партії регіонів і висувався на вибори саме цією партією).

Про ще двох людей, пов'язаних з Черкащиною, майже нічого невідомо. Зокрема це Алла Лобнода, яка була головою Черкаської обласної організації Української селянської демократичної партії. Також особа з такими ПІБ подавала документи на участь в конкурсі на вакантну посаду начальника одного з відділів Національного антикорупційного бюро України.

Ще один кандидат – Андрій Злобін – також брав участь у конкурсі на посаду головного спеціаліста в НАБУ. А з Черкащиною його пов'язує те, що той значиться засновником і директором черкаського підприємства – ТОВ "Солар-еко".

Як повідомляв сайт vikka.ua, наступну сесію Черкаської міськради депутати проведуть у новому залі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Як у Черкасах роздавали корм хвостатим переселенцям (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У Черкасах біля одного із ТРЦ міста роздавали корм для хвостатих переселенців. Це коти і собаки, господарі яких не...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x