НовиниЧеркащинаЧеркаський центр служби крові запрошує на корпоративні дні

Черкаський центр служби крові запрошує на корпоративні дні

-

- Advertisment -

Черкаський обласний центр служби крові "Черкаси-плазма" пропонує колективам організацій, установ, підприємств, навчальних закладів тощо взяти участь в акції "Однієї крові" та гуртом стати донорами крові. Такий благодійний захід може стати ще однією складовою корпоративної культури та пропаганди здорового способу життя.

Корпоративні донорські дні стартують у Черкасах уже 1 грудня. Після реєстрації для участі в акції центр служби крові прийме до 40 осіб за день одного колективу, а також висвітлить цю подію з подякою за небайдужість. Усі донори традиційно отримають чай-печиво перед здачею та компенсацію за обід після здачі крові.

"Особливо актуальними для нас є запаси крові безпосередньо перед святами, в останні дні грудня, адже у свята людям часто важко дотримуватися дієти донора, а тому в нас нестача запасів свіжої крові, – говорить завідувачка відділом комплектування донорських кадрів Черкаського обласного центру служби крові "Черкаси-Плазма" Любов Рижкіна. – Тому ми були б вдячні всім, хто організовано прийде здавати кров безпосередньо перед новорічним корпоративом".

Нагадаємо, донором може бути кожен дієздатний українець віком від 18 років та вагою від 50 кг та без протипоказань, визначених МОЗ України. Вирушаючи на станцію переливання крові, треба мати з собою паспорт та ідентифікаційний код. Протягом трьох днів перед здачею крові не можна вживати анальгетики та аспірин, протягом двох днів не можна пити алкогольні напої, протягом доби не можна їсти жирні, смажені, копчені, молочні продукти, яйця, горішки, насіння, сухарики, за годину до процедури утриматися від куріння.

 

Контакти Черкаського обласного центру служби крові "Черкаси-Плазма":

м. Черкаси, вул. Гоголя, 242.

0472 37 14 30

067 522 52 72

073 472 14 25

099 332 85 06.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x