НовиниЧеркасиЧеркаський будинок культури перетворять на Центр вакцинації

Черкаський будинок культури перетворять на Центр вакцинації

-

- Advertisment -

У Черкасах на базі будинку культури ім. І.Кулика створять Центр вакцинації населення. Таке рішення прийнято комісією ТЕП та НС Черкаської міської ради.

Відповідне доручення місцева влада отримала від Офісу Президента України за результатами тамтешньої наради.

У Черкасах для відкриття Центру вакцинації населення розглядалися варіанти приміщень КП «Кінотеатр «Україна» і міський будинок культури ім. Кулика. Після їх огляду чиновники дійшли висновку, що в кожному з них можливе відкриття такого центру з щоденним щепленням до 300 осіб.

Комісія прийняла рішення використати на ці цілі у будинку культури хол та концертну залу на першому поверсі.

«Департаменту освіти та гуманітарної політики доручено забезпечити приміщення меблями, холодильником, стаціонарним інтернетом, санітайзерами, доступом до санітарних кімнат. А департамент охорони здоров’я та медичних послуг має організувати формування бригад медичних працівників для роботи центру вакцинації. У Центрі вакцинації буде 5 точок, на яких працюватимуть лікар та 2 медсестри. Він буде готовий до роботи вже з наступного тижня. Запускатимемо його за необхідності, коли будуть у наявності вакцини у достатній кількості, і коли пунктів вакцинації, які наразі працюють у 5 центрах первинної медико-санітарної допомоги Черкас, буде недостатньо для проведення щеплення усіх бажаючих», – зазначає міський голова Анатолій Бондаренко.

Наразі у Черкасах вакцинація проводиться через мережу первинної медичної допомоги та силами трьох мобільних бригад з імунізації. Діють вони на базі: КНП «Черкаська міська консультативно-діагностична поліклініка»; КНП «Другий Черкаський міський ЦПМСД»; КНП «П`ятий Черкаський міський ЦПМСД».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x