додому Новини Черкаси Черкаський бренд одягу створив колекцію футболок із дизайнами військових (ВІДЕО)

Черкаський бренд одягу створив колекцію футболок із дизайнами військових (ВІДЕО)

0

Черкаський бренд одягу “Леся” створив колекцію футболок із малюнками військових. На принтованому одязі зобразили історії та цінності захисників. Журналісти телеканалу “ВІККА” поспілкувалися з авторами ідеї та ескізів.

Без вагань долучився до ініціативи Іван Сорока. Із перших днів повномасштабного вторгнення чоловік став на захист країни. Обороняв Київ, Бахмут, але минулого року отримав поранення. Через втрату зору зараз проходить реабілітацію. З допомогою рідних створив свій дизайн.

Цей ескіз уособлення мене і цінностей, яких я захищаю. На розробку ескіза у нас пішло десь пів дня. Ми розробляли його разом з моєю нареченою, яка й допомагала мені його намалювати”, – розповідає автор ескізу Іван Сорока.

Попри випробування, підтримкою для Івана стала його наречена. У вересні пара збирається одружитися. Саме поєднання відваги та трепетного ставлення військових до жінок й вирішили зобразити у колекції футболок, розповідають ініціатори проекту. Гасло обрали символічне — “Ти під моїм захистом”.

YouTube video player

 

Ідея виникла саме в той момент, коли ми побачили з командою як багато хлопців наразі проходять реабілітацію і те, як мало людей про це наголошує і розказує. Чим тихіше ранки, чим тихіше вечори, люди поступово починають забувати”, – каже бренд менеджер компанії «LESIA|UKRAINKA» Дар’я Варченко.

Ще один ескіз намалював Михайло Варварич. У своєму дизайні чоловік зобразив як 24 лютого прощався зі своєю коханою. Тоді чоловік не знав чи повернеться. На жаль, на фронті захисник втратив обидві ноги. Вже на протезах він зробив пропозицію своїй дівчині. Відео з його освідченням облетіло весь світ.

Долучився до ідеї й військовий Анатолій Махотін, який через контузію втратив пам’ять.

Це ручки і це чоловіча рука тримає жіночу, тому що жіночий рід — це найважливіше, що є і тут показує як чоловік захищає жінку, тримає її за руку і веде крізь цей час складний”, – каже проджект менеджерка компанії «LESIA|UKRAINKA» Єлизавета.

Ідея проекту ще й благодійна. 20% від продажів передадуть на потреби віськових.

Всі кошти, які ми зберемо з продажу футболок, ми передамо хлопцям. Вони самостійно будуть обирати, куди саме вони будуть їх передавати. Можливо вони виберуть якийсь певний фонд або на свої бригади передадуть. Тобто їм допомагаємо збирати ці кошти, а вони саме вже вирішать куди їх подінуть”, – розповідає Єлизавета.

Авторські футболки у відкритому продажу в Черкасах та інших містах України в магазинах “Леся”. Автори ж проекту замислюються над масштабуванням ідеї.

Наразі ми подивимося як він буде просуватися і можливо якщо все зайде супер і наші покупці будуть підтримувати нас, ми запустимо у колекцію осінь-зима світшоти, лонгсліви, які також запринтуємо малюнками з нашими Збройними силами України”, – ділиться планами Дар’я Варченко.

 

Читайте також:

В автокатастрофі на Звенигородщині загинула людина, двоє травмувалися.

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version